"Prekrasni rezultati": Kupci hvale ovu četku za ravnanje kose koja košta 60 eura

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI vole imati prekrasno nakovrčanu kosu, dok drugi vole da im je ravna i sjajna. Nekada će se želja za frizurom promijeniti ovisno o danu ili eventualnoj prigodi. Upravo zato je dobro pri ruci imati nekoliko uređaja, ili jedan 2 u 1, koji će pomoći s postizanjem najljepše moguće frizure, koja će trajati. 

Ima ugrađeni češalj

Prije kupnje uvijek je dobro pogledati što drugi pišu o uređaju koji vas interesira, a nama je na TikToku iskočio jedan prilično kul uređaj za ravnanje kose. Tiktokerica ga je nahvalila i pokazala kako brzo i jednostavno ravna svoju kosu s njim. "Ravna kosa u deset minuta", istaknula je u opisu videa. 

@danielleathena Straight hair in 10 minutes! Folllow for more hair tips 🤍 #straighteninghair #straighthair #curlytostraight #straighteningcurls #hairstyle #hairtok ♬ original sound - Danielle Athena

Radi se TYMO četki za ravnanje kose koja zapravo funkcionira kao pegla, a ima ugrađeni češalj. Brzo se zagrijava, ima pet razina temperature i idealna je za brzo i praktično kroćenje neposlušne kose.

Ono što ju razlikuje od klasičnih pegli za kosu je upravo taj ugrađeni češalj koji ima zube razmaknute 1 mm, koji su nježni prema kosi i, prema marki, minimaliziraju oštećenje dok stvaraju glatku i sjajnu frizuru. 

Kupci je hvale

Dolazi u crnoj ili rozoj boji. Na njemačkom Amazonu košta 59.99 eura, dok je na službenoj stranici cijena 56.53 eura. Ova četka za ravnanje ima i jako dobre recenzije na Amazonu, gdje ju je ocijenilo preko 46.000 kupaca i dalo joj ocjenu 4.3.

TYMO četka za ravnanje kose, 59.99 eura (451.99 kn)

"Vrlo kvalitetna, mogu je preporučiti svima. Prekrasni rezultati u samo nekoliko minuta", "Četka jako dobro ravna kosu i puno sam brža nego s peglom i vrlo je zgodna jer nije velika", "Koristim je svaki dan", "Jednostavna za rukovanje, dobro radi, dopire do korijena i može raditi u različitim smjerovima", samo su neki od komentara. 

Zaštitite kosu od topline

Kada god koristite uređaje na toplinu, a za oblikovanje kose, nemojte je zaboraviti i zaštititi. Izdvojili smo jedan proizvod koji će vam pomoći u zaštiti kose od topline, ali je i nahraniti. Radi se o kremi L’Oréal Professionnel Blow Dry Fluidifier, koja štiti kosu od topline do 230 stupnjeva Celzijusa, prema marki. 

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow Dry Fluidifier Krema, 17.92 eura (135.02 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.