Preporuke gdje kupovati dječju odjeću, a da pritom ne potrošite malo bogatstvo

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DJEČJI odjevni predmet je vjerojatno prva stvar koju trudnica, ili član obitelji, kupi jer je toliko sladak da mu ne može odoljeti. Kasnije roditelji najviše novaca potroše upravo na obnovu garderobe svojih najmanjih članova obitelji. Djeca brzo rastu te prebrzo prerastu konfekcijske brojeve te njihovu garderobu moramo češće obnavljati nego onu odrasle osobe. Izdvojili smo trgovine koje nude kvalitetnu odjeću i obuću za bebe i djecu po povoljnijim cijenama. 

H&M

H&M trgovina ima odlične odjevne predmete za bebe i djecu te također drže i obuću. H&M nije najjeftinija opcija, ali je svakako povoljniji od primjerice Next ili Benetton trgovina. Pamučni sastav odjevnih predmeta je ono što je veliki plus u njihovoj ponudi. 

Kod njih se najviše isplati kupovati setove (od 2 do 5 artikala u setu) pojedinih odjevnih predmeta te često znaju imati popuste i akcije. Kada kliknete na kategoriju bebe ili djeca na njihovoj internet stranici, na vrhu vam se odmah prikaže kategorija s najboljim popustima. Još jedna prednost H&M-a je ta što svu kupovinu možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma te paket stigne kroz par dana. 

Obuća koju imaju za najmlađe članove obitelji je isto kvalitetna te svojim dizajnom prati trendove. Od tenisica pa do čizmica za kišu, zaista imaju veliku ponudu za male noge koje brzo rastu. Osim odjeće i obuće imaju i razne modne dodatke te kod njih možete pronaći kape, šešire, rajfove i druge ukrasne dodatke za kosu. 

Lidl

Više-manje je svima poznato da Lidl trgovine osim prehrane imaju i kvalitetne neprehrambene proizvode kao i odjeću, kako za bebe i djecu tako i za odrasle. Odjeća za djecu im je najčešće pamučna i zaista dobre kvalitete. Jedini problem je što se brzo rasproda. 

Što se tiče kupovine dječje odjeće i obuće, morate pratiti njihove kataloge jer ju nemaju uvijek u ponudi, a i kao što smo napisali iznad brzo se rasproda kada dođe u trgovine. To je vjerojatno najbolja potvrda popularnosti, ali i kvalitete. 

Lidl također ima dobre setove odjevnih predmeta, od 2 i više artikla. Njihov Lupilu brend u ponudi ima odjevne komade za djevojčice i dječake poput majica, gaćica, čarapa, hlača, trenirki, pidžama te obuću poput šlapica, natikača, tenisica ili čizmica. Također, često znaju imati popuste. 

Sinsay

Sinsay u svojoj ponudi ima kvalitetnu i povoljnu odjeću i obuću za djecu. Kompletna ponuda im je dostupna i putem internet trgovine te to olakšava život onima koji daju prednost takvoj vrsti kupovine. Kao i druge navedene trgovine u članku, isto nude opciju kupnje setova pojedinih odjevnih predmeta te su to svakako najisplativije kupnje. 

U njihovoj trgovini možete svojoj bebi ili djetetu kupiti baš sve, od čarapa pa do jakni te su im proizvodi kvalitetni, povoljni i u trendu. Kao i H&M nude opciju i modnih dodataka za djecu pa tako kod njih možete pronaći ruksake, kape, nakit, ukosnice i druge dodatke za kosu. 

U ponudi imaju i obuću po pristupačnim cijenama te kod njih možete pronaći japanke, šlape, tenisice, sandale, natikače, balerinke, čizme, gležnjače i drugo. Isto često imaju popuste i akcije te svakako vrijedi pregledati njihovu ponudu. 

Pepco 

Pepco nažalost nema internet trgovinu, ali putem njihove stranice možete dobiti uvid u to koje odjevne predmete trenutno drže te kakva im je otprilike ponuda. Imaju veliki izbor dječje odjeće, od beba do veće djece te drže i obuću kao i modne dodatke. 

Cjenovno su u rangu Lidla i Sinsaya te često imaju popuste i razne akcije. Također znaju imati u ponudi komplete poput dva bodija ili pet pari čarapica i sl. Kao i kod ostalih spomenutih trgovina i odjeća za djecu u Pepcu prati trendove te se često nađu odjevni predmeti s Minnie Mouse ili Marvel printom i slično. 

Drže i dječju obuću, ali Sinsay i H&M imaju veći izbor. Imaju i dodatke poput ruksaka, ukrasa za kosu, kapa, šešira te sezonskih artikala poput kupaćih kostima i sl. Kao i ostale trgovine redovno nude popuste i akcije. 

Gdje vi kupujete dječju odjeću? Odgovorite nam u anketi

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.