Prizor u jednoj američkoj trgovini zgrozio tiktokericu. Ljudi pišu: Ovo je ludo

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK pojedine trgovine koriste tehnologiju kako bi suzbile krađe, neke imaju jednostavniji pristup. Ako zapravo tako možemo nazvati pristup protiv krađe u jednoj američkoj trgovini na koji je naišla tiktokerica Soma Jorr. 

Naime, ova američka trgovina mješovitom robom odlučila je lancima i lokotima opasati boce deterdženata na policama kako bi spriječila ljude da ih ukradu. "U kojem sam gradu?" upitala je svoje pratitelje na TikToku, a u videu se mogao čuti i popratni zvuk koji govori: "Što je ovo? Geto?"

@somajorr 🙃🙃🙃🙃 #ghetto #foryou #foryourpage #foryourpage #fyp #citygirls ♬ original sound - The Entitled Millennial

"Bilo gdje u Americi"

Video je do sada pregledan preko 700 tisuća puta i ima mnoštvo komentara, od kojih su joj mnogi odgovorili na postavljeno pitanje. "Ovo je sada uobičajeno širom zemlje", "Bilo gdje u Americi", "Dobrodošli u Ameriku", "Ovo je ludo", "Je li ovo stvarno", "Ovo čak ni u zatvoru ne rade", neki su od komentara.

Drugi su pak nabrajali američke gradove u kojima je, sudeći po komentarima, ovo uobičajeno u trgovinama. No neki su Amerikanci istaknuli da na ovo još nisu naišli. Našlo se u komentarima i onih koji kažu da upravo zbog ovakvih stvari kupnju obavljaju online. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.