Procurile fotke Wales Bonner x adidas Sambica do kojih će biti gotovo nemoguće doći

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON godina zajedničkog rada, londonska marka Wales Bonner postala je adidasov ključni partner, a posebno se ističe njihov rad na iznimno popularnoj Samba silueti. U prošloj godini dvojac je imao čak šest zajedničkih modela, a sada je otkriven novi par, koji stiže ove godine. No to će ujedno biti i par Sambi do kojeg će biti najteže doći. 

>> Procurile fotke Wales Bonner x adidas Samba tenisica

Radi se o potpunoj crnoj tenisici s gornjim dijelom od kože. Prepoznatljiv jezik prošiven je bijelim kontrastnim šavovima, koji se pojavljuju i oko pete. Co-branding je vidljiv kada je jezik presavijen, a kada nije, na njemu piše - 1/750.

Samo 750 pari 

Upravo to, kako Hypebeast piše, označava da je ovo izdanje ograničeno na svega 750 pari, koji će po svemu sudeći biti pojedinačno numerirani. Osim toga, na stranama tenisica nalaze se zlatne zakovice. 

Trenutno nije poznato kada bi točno ove tenisice mogle ugledati svjetlo dana, pretpostavka je da će doći u nadolazećim mjesecima, i to na adidasovim stranicama, Wales Bonner stranici (koja šalje i k nama) i kod odabranih prodavača. Cijena o kojoj se šuška je - 165 eura. No ona još nije potvrđena pa je uzmite s rezervom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.