Proizvodi s kokosom preplavili su police trgovina. Evo koje smo sve našli

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROIZVODI s okusom i mirisom kokosa preplavili su police trgovina te je očito da se radi o hit ljetnom sastojku koji mnogi vole. Evo koje smo sve proizvode s kokosom našli u trgovinama i drogerijama koje smo obišli. 

U Konzumu smo našli Janu s okusom kokosa po cijeni od 1.19 eura (8.97 kn) i Torticu s okusom kokosa po cijeni od 0.55 eura (4.14 kn). Ova kokos Tortica nam se svidjela, a Janu nismo probali. Jeste je vi probali, kakva vam je?

Zatim smo u Mülleru našli nove Lindt praline s okusom kokosa po cijeni od 3.75 eura (28.26 kn). Pakiranje ima 115 grama. Praline su prava kokos bomba, hrskava i ne preslatka. Svidjele su nam se, jeste ih probali već?

U Kauflandu smo našli K-Classic sladoled Praline s okusom kokosa, pakiranje ima 4 sladoleda na štapiću od 47 grama. Košta 3.65 eura (27.50 kn).

U Mülleru smo našli i duplo kokos prutiće, pakiranje košta 2.64 eura (19.89 kn), a ima 182 grama.

U dm-u smo našli par noviteta u čijem sastavu se nalazi kokos. Prvi su iz nove Baleine linije za kosu s kokosom, a na fotki je šampon za suhu i oštećenu kosu (1.31 eura / 9.87 kn). Imaju još i novo Balea mlijeko s kokosom za suhu i oštećenu kosu (2.24 eura / 16.88 kn) i novi Balea tekući sapun s kokosom (500 ml, 0.95 eura / 7.16 kn).

Isto u dm drogeriji našli smo novi Sun Dance balzam za usne s kokosom. Ima 10 ml i košta 1.75 eura (13.19 kn).

Ako želite doznati za novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Ledo i Magnum sladoledi su na odličnom popustu
>> Index šoping-lista: Našli smo sklopivi bicikl za 160 eura