Pronašli smo jeftiniju verziju kultnog ljetnog parfema, cijena je jako povoljna

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOŽANSTVENI ljetni miris koji vas prebacuje ravno na plažu najbolji je opis parfema s kultnim statusom koji je osvojio žene diljem svijeta. Estée Lauder Bronze Goddess savršen je miris za tople dane koji vas, zahvaljujući cvjetnim notama i mirisnim aromama kokosa, vodi ravno u srce ljeta.

No, ovaj vrhunski parfem dolazi s paprenom cijenom. Za bočicu od 50 ml platit ćete vrtoglavih 699 kuna. Ako si ne možete priuštiti takav skupocjen izlet u parfumeriju, ne brinite, pronašli smo povoljnu i jednako privlačnu verziju koja miriše na ljeto.

Parfemski dupe kultnog ljetnog mirisa

Nuxe Sun vodica za tijelo svojim feel-good notama priziva topli sjaj ljeta. Poput sunca u bočici, obavija vas mirisnim buketom koji će vas odvesti do udaljenih tropskih obala.

Blistavim notama slatke naranče i cvijeća gardenije pridružuje se egzotični miris kokosa te tople note vanilije i tajanstvenog mošusa u neodoljivom spoju koji za vama ostavlja osunčani trag.

Najljepše od svega, vodicu možete pošpricati po cijelom tijelu, kosi ili plahtama kako biste prizvale toplinu ljeta u svoje snove.

Bonus: Sadrži 85% sastojaka prirodnog podrijetla.

Best buy: Pronašli smo ga u dmu za 227.90 kn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.