Pronašli smo sandale u Stradivariusu koje podsjećaju na Birkenstock modele

Foto: stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI ste za udobnom i modernom obućom ovog ljeta? U Stradivariusu smo pronašli savršenu alternativu popularnim Birkenstock Arizona modelima. Dostupne u tri različite boje, ove sandale su idealne za svaku priliku, bilo da šetate gradom ili uživate na plaži.

Sandale, 29.99 eura
Sandale, 29.99 eura
Sandale, 29.99 eura

Udobne i moderne

Birkenstock Arizona sandale su poznate po iznimnoj udobnosti i jednostavnom, ali elegantnom dizajnu. Već godinama su omiljen izbor među ljudima svih dobnih skupina. No, zbog njihove visoke cijene, neki kupci možda razmišljaju o alternativama.

Sandale iz Stradivariusa su dizajnirane da budu udobne i moderne, a ističu se s dva široka remena i velikim kopčama na vanjskim rubovima. Dolaze u veličinama od 35 do 41, a po cijeni od 29.99 eura odlična su alternativa Arizona modelima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.