Provjerili smo kakvi stanovi se u Hrvatskoj nude za 100.000 eura, imamo 5 favorita

Foto: Index oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROVJERILI smo kakvi se stanovi starogradnje prodaju u Hrvatskoj na Index Oglasima, a kriteriji su nam bili sljedeći: cijena do 100.000 eura, ne zahtijeva preveliko ulaganje te je u protupotresno sigurnoj zgradi. Izdvojili smo stanove u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, Osječko-baranjskoj županiji te Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

Stan u Utrinama

Cijena: 100.000 € ~ 751.761 kn

U Zagrebu u naselju Utrina pronašli smo jednosoban stan površine 38 kvadrata u neposrednoj blizini placa koji se sastoji od velikog dnevnog boravka (s mogućnošću pregrade još jedne sobe), kuhinje s blagovaonicom i kupaonicom. Stan se nalazi na trećem katu zgrade koja ima novougrađeni lift.

Oglas možete pogledati ovdje

Stan u Svetoj Nedelji

Cijena: 97.900 € ~ 735.974 kn

U Svetoj Nedelji pronašli smo stan od 44.5 kvadrata u naselju Hoto vile. Stan se nalazi u zgradi izgrađenoj 2006. godine te je adaptiran 2017. Nalazi se na drugom katu stambene zgrade te je u potpunosti namješten, a smješten je u mirnom dijelu s pogledom na park. Stanu pripada i spremište u podrumu zgrade.

Oglas možete pogledati ovdje

Stan u centru Samobora

Cijena: 95.000 € ~ 713.745 kn

U centru Samobora, u ulici Josipa Trpuca, prodaje se stan veličine 50 kvadrata u stambenoj zgradi izgrađenoj 2004. godine. Stan se sastoji od sobe, kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, balkona te vrta od 60 kvadrata. Stanu pripada spremište u vrtu kao i ono u podrumu zgrade.

Oglas možete pogledati ovdje


Stan u centru Osijeka

Cijena: 97.000 € ~ 728.869 kn

U centru Osijeka, u blizini Trga Ante Starčevića, prodaje se dvosoban stan od 57 kvadrata. Stan je u potpunosti renoviran 2017. godine te se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe, ostave i predsoblja. Stanu pripada i spremište u podrumu. U cijenu stana uključena je i Dan Küchen kuhinja po mjeri s perilicom za posuđe i hladnjakom.

Oglas možete pogledati ovdje


Stan u Kaštel Gomilici

Cijena: 98.000 € ~ 736.769 kn

Prodaje se renoviran stan od 45 kvadrata na prvom katu manje zgrade, izgrađene 2000. godine, u Kaštel Gomilici. Stan se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, WC-a, kuhinje s blagovaonicom te dnevnog dijela. Stanu pripada vanjsko parkirno mjesto.

Oglas možete pogledati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.