Prvi april je i brendovi imaju "nove" proizvode. Izdvojili smo najbolje

Foto: Promo/Instagram/Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRVI APRIL je pa su društvene mreže ispunjene raznim "novim" proizvodima poznatih brendova. Mnogi su prehrambeni, ali i drugi brendovi i trgovine danas predstavili svoje lažne proizvode, a mi smo izdvojili neke od njih. Zanima nas, biste li neki od njih i kupili ili je bolje da ostanu dobra prvoaprilska šala? 

KitKat s pet redova

"Tko je spreman uzeti pet, neka ovaj vikend uzme KitKat", napisali su danas na svom Instagram profilu. "Samo sam razočaran što to nije istina", napisao je jedan korisnik. Jedan je pak pitao zašto je jedna čokoladica kraća od drugih, na što je KitKat odgovorio da se radi o palcu. Što vi kažete?


Tic Tac i Nutella

Tic Tac je uranio i jučer objavio na Instagramu svoj "novitet". "Uzbuđeni smo što možemo prodrmati vaš dan našim novim Tic Tac® Nutella mentama! Označi najbolju osobu kojoj treba paket da zvecka u džepu!" napisali su. Mnogi su u komentarima napisali da sada ovu verziju moraju izbaciti. Što vi kažete?


Balea gel za tuširanje špek, kulen ili kulenova seka

Drogerijski lanac dm je na svom Instagram Storyju predstavio Balea gelove za tuširanje s mirisima tradicije pa su tu tako špek, kulen i kulenova seka. Što kažete na njih?


Lino Lada losioni za tijelo

Lino pak ima "novitete" u obliku kozmetike za tijelo i tuširanje s poznatim okusima - Gold, Duo i Milk. Kozmetika s čokoladom, odnosno kakaom, zapravo nije novost, tako da je ova linija izvediva.

Kakao se obično koristi za dodavanje mirisa i okusa proizvodima za njegu kože poput losiona, balzama, preparata za kupanje, šampona i regeneratora. "Ideja nije loša, mirisali bi fino", "Odlično izgledaju", "Kupio bih", neki su od komentara. 


Ledo Macho Matcha sladoled

Ledo se isto pridružio prvoaprilskim novitetima i predstavio Macho Macha sladoled s okusom matcha praha. Mnogi su ostavili komentar da ideja, iako znaju da se radi o prvoaprilskoj šali, nije loša, a neki su se ponadali da se ne radi o matcha okusu, već pistaciji sudeći samo po fotki.  


Nivea i Napolina jestiva maska za lice

Nivea u Velikoj Britaniji udružila se s brendom Napolina za ovaj prvoaprilski proizvod. Radi se o Radiant Lasagne Sheet maski koja se sastoji od svježih talijanskih rajčica i maslinovog ulja, nakon tretmana može se pojesti - samostalno ili kao dio salate od svježe tjestenine. Ljudi su odmah skužili da se radi o šali, ali su mnogi ostavili komentare da žele kupiti ovu masku. 


Häagen-Dazs Spicy Taco sladoled

"Jeste li spremni da isprobate našu najnoviju i najhrabriju kombinaciju okusa dosad?! Upoznajte naš vanilija taco začinjeni sladoled! Pomalo kremast i pikantan, to je senzacija okusa", napisao je Häagen-Dazs na svom Instagram profilu. Ljudima je odmah bilo jasno da se radi o šali, ali neki su rekli da bi probali ovu kombinaciju. 


McDonald's parfem

Belgijski McDonald's je za prvi april predstavio parfem. Neki su ispod objave napisali da najbolje ideje dolaze za prvi april. "Želim ovaj parfem", dodao je drugi. 


Franck čaj s okusom srdele i morske soli

"Novi Franck čaj oduševit će sve ljubitelje sla(s)nih morskih aroma! Vrijeme je da predstavimo #SalTEA, revolucionarni čaj pikantnog okusa svježih jadranskih srdela spojenih s najkvalitetnijom domaćom morskom soli. Doživi potpuno novo iskustvo ujedinjenja s morem - samo jedan gutljaj i već si među valovima", napisali su na službenom profilu. Mnoge su ovom objavom dobro nasmijali. 

K-Favourites osvježivač zraka s mirisom dinstanog luka

"Ništa ne govori 'dom' kao miris dinstanog luka. Neka susjedi misle da si vrsni kuhar iako znaš složiti samo jaja na oko. Koja je prostorija idealna za novi osvježivač zraka iz asortimana naše marke K-Favourites?", napisao je Kaufland na svom Instagram profilu. Mnoge je nasmijao objavom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.