Retro aparati za kokice su hit, izdvojili smo najljepše modele

Foto: pexels/sve.hr/emmezeta.hr/ronis.hr/pevex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLEDANJE filmova gotovo je nemoguće zamisliti bez popularnih kokica. Iako ih je danas moguće kupiti gotove i dalje su najukusnije one napravljene kod kuće. Ne možemo ih se zasititi, pogotovo kada znamo da su one malo zdravije grickalice pa ih jedemo bez grižnje savjesti. 

Pronašli smo nekoliko uređaja za pravljenje kokica koji, osim funkcionalne primjene, imaju i veliku dekorativnu ulogu, pa tako pružaju poseban šarm baš svakom kutku vašeg doma.  

Ariete aparat za kokice, cijena je 47.78 € (360 kn)

Retro vibra ovog aparata mami na kupovinu, osobito kad znamo da se kokice pripremaju bez korištenja dodatnih masnoća, a dolazi u paketu s dozerom zbog lakšeg doziranja zrna kokica. 

Beper aparat za kokice, cijena je 46.32 € (349.43 kn)

Ovaj aparat za kokice u stilu je kolica iz 1950-ih. Zahvaljujući kruženju vrućeg zraka, priprema kokice traje manje od tri minute, bez dodavanja masnoće. Jednostavan je za korištenje, stavite kukuruz u košaru i čekajte da padnu u zdjelu. Visina ovog preslatkog aparata je 36 cm.

Goldmaster aparat za kokice, cijena je 40 € (301.38 kn)

Za pripremu kokica s ovim aparatom potrebno je dodati malo ulja i kokice su spremne za 3-5 minuta. Stakleni poklopac može poslužiti i kao zdjela za posluživanje. 

Emerio aparat za kokice, cijena je 31.72 € (238.99 kn)

S ovim aparatom je potrebno 3-5 minuta za pripremu savršenih kokica. Uređaj je jednostavan za čišćenje, a može pripremiti do 60 g ukusnih i hrskavih kokica odjednom, tako da je idealan za velike obitelji.

Beper aparat za kokice, cijena je 35.70 € (269.31 kn)

Ovaj aparat brzo i jednostavno priprema kokice bez upotrebe ulja, cirkulacija vrućeg zraka obavlja sav posao. Jednostavan je za korištenje, s tipkom za uključivanje i stabilnom neklizajućom podlogom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.