Rita Ora pokazala što nosi u svojoj kozmetičkoj torbici i otkrila koji parfem koristi

Foto: Shutterstock/lookfantastic.com/charlottetilbury.com/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RITA Ora, poznata pjevačica i osnivačica linije za njegu kose Typebea, otkrila je Harper's Bazaaru svoje omiljene kozmetičke proizvode. Iako se smatra minimalistom, Rita priznaje da na svom kozmetičkom ormariću ima preko 100 proizvoda. Zbog prirode svog posla, stalno je pod povećalom javnosti, što je čini vrlo kritičnom prema sebi. Međutim, zahvaljujući svojim kozmetičkim proizvodima, osjeća se ugodno u svojoj koži.

Neki od njenih omiljenih proizvoda su krema za lice Weleda Skin Food, Naked Sundays SPF50 Clear Glow Sun Stick, Tweezerman Pro Master Lash Curler i Signature Red Slant Tweezer, maska za oči 111Skin Celestial Black Diamond i Laneige Lip Sleeping Mask. 

Weleda Skin Food 75ml, 12.45 eura
111SKIN Celestial Black Diamond Eye Mask, 98.95 eura
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder, 44.59 eura

Preferira cvjetne i svježe note

Rita također obožava Tom Ford Shade and Illuminate Contour Duo i Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish za besprijekoran ten. Što se tiče mirisa, preferira cvjetne i svježe note, a trenutno koristi parfemsku vodu Chloé Atelier des Fleurs Magnolia Alba. Za Ritu, ljepota proizlazi iznutra, a priznaje da se najljepše osjeća nakon kvalitetnog sna ili ukusnog obroka.

Chloé Atelier des Fleurs Magnolia Alba parfemska voda, 50 ml, 132 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.