Ruž izazvao raspravu na društvenim mrežama. Nekima se sviđa, drugima je uznemirujuć

Foto: isamaya.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDUSTRIJI ljepote nije strano šokirati da bi privukli pažnju kupaca. To potvrđuju i pojedini nazivi nekih kultnih proizvoda poput Too Faced maskare imena Better Than Sex, NARS Orgasm i Deep Throat rumenila itd., a najnoviji dodatak "šokantnim" proizvodima dolazi od brenda ISAMAYA, i to ruž u obliku penisa. Da, dobro ste pročitali. 

Isamaya Ffrench je vizažistica koja je radila s celebovima poput Rihanne, Madonne, Belle Hadid i Kendal Jenner, ali je isto tako imala i konzultantske uloge u poznatim tvrtkama kao što su Tom Ford, YSL i Christian Louboutin. Ona je i globalna direktorica za ljepotu Burberry Beauty brenda, a bila je i vizionarka iza Byredove kultne kolekcije šminke. 

Ruž i balzam

Sada ima svoj brend kojim želi proširiti ponudu i ponuditi niz proizvoda inovativnih performansa. Jedan od njih je i najnoviji ruž za usne imena LIPS. "Dok represija cvjeta u svakom društvu, LIPS neustrašivo poštuje slobodu ideja i vlasništva, prikazujući ljepotu na način na koji samo ISAMAYA može", opisuju ovaj novitet na službenoj stranici. 

LIPS kolekcija se zapravo sastoji od ruža u nijansi Cardinal Red i balzama za usne u nijansi Vanity Black. Cardinal Red je klasičan crveni ruž za usne koji daje intenzivnu boju uz sjajan, udoban završetak. Balzam za usne je prozirna crna glazura koja natapa usne sjajnim velom mesmeričkog sjaja. 

Mišljenja su podijeljena

Dvije stvari su podijelile ljude na internetu. Prva, očita, je oblik ruža - zatvoren ruž izgleda kao penis. Druga stvar koja im je zasmetala je cijena. Naime, košta 95 dolara (88.54 € / 667.10 kn). 

"Odvratno! Koja je svrha ovoga?", "Ovo je uznemirujuće", "Umorna sam više od toga da sve mora biti pretjerano seksualizirano. Ovo je tako grozno", "Ne, neukusno i skupo", "95!!??? Po toj cijeni mogu kupiti pravi dildo", "Je li ovo šala?", "Zašto sve mora biti tako seksualizirano", neki su od negativnih komentara. 

No, neki su oduševljeni izgledom ovog ruža. "Trebam obje nijanse", "Ovo je jedini d*ckstick koji trebam", "Predobro", "Savršeno", "Mislim da je ovo zabavno. Vidjeti reakciju drugih kada ga nanosite vani ili na spoju", "Zašuti i uzmi moj novac", samo su neki od pozitivnih komentara. 

Ruž i balzam možete vidjeti ovdje

Pročitajte više