Ruža na poklon: Osvojio nas je prekrasan izlog trgovine u Zagrebu

Foto: Karlo Klasić/INDEX

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS se širom svijeta obilježava Dan zaljubljenih i tim povodom su pojedine trgovine, zlatarne, ali i frizerski saloni ukrasili svoje izloge prigodnim motivima - najčešće cvijećem ili srcima u roza ili crvenoj boji. Prošetali smo centrom Zagreba i izdvojili najljepše ukrašene izloge na koje smo naišli. 

Moramo priznati da nas je najviše oduševio izlog trgovine s nakitom Lykke. Prekrasnim cvjetnim aranžmanom i roza klupicom ukrasili su svoj izlog, a unutar posebne crvene kutije nalazi se ruža koju ova trgovina daruje prolaznicima, odnosno onima kojima se dogodi ljubav na prvi pogled. 

Pogledajte sve fotke izloga u nastavku:

Običaji iskazivanja ljubavi, razmjene poklona i dijeljenja zajedničkih trenutaka su karakteristike praznika kojim se danas slavi ljubav. Prema grafici koju možete vidjeti ovdje, 52% ljudi planira slaviti Valentinovo ove godine, a najčešći poklon su slatkiši, zatim čestitke, pa cvijeće i tek onda večernji izlazak ili nakit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.