Ryanair je opet na kratko snizio cijene letova. Iz Zagreba do Londona već od 19 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RYANAIR je ovaj mjesec već imao kratkotrajnu akciju, a sada ima novu. Ovaj avioprijevoznik je, osim po memeovima, poznat i po akcijama koje traju svega par sati i odnose se na određeni period putovanja. Tako u sklopu najnovije ponude karte se moraju bukirati danas, 12.10., do ponoći, a akcija se odnosi za putovanja između 12.10. do 15.12.

Već standardno najveća je ponuda letova iz Zagreba prema raznim gradovima, ali može se letjeti i iz Pule u Beč po cijeni već od 14.99 eura. Nadalje, iz Zadra se može letjeti npr. u Krakov po cijeni već od 14.99 eura, a po istoj cijeni može se bukirati avionska karta iz Rijeke u Milano. 

Što se tiče Zagreba, tu je ponuda letova odnosno destinacija gotovo identična kao i zadnji put. Tako se može letjeti u Memmingen po cijeni od 14.43 eura, u Milano po cijeni od 14.76 eura, u Basel po cijeni od 14.99 eura, a po istoj cijeni kreću karte za Brindisi, Brisel, Düsseldorf, Frankfurt, Oslo, Rim i druge. Ako, pak, želite u London cijena karte je od 18.95 eura. 

Kompletnu ponudu na ovoj kratkotrajnoj akciji pogledajte ovdje

Pročitajte više