Ryanair upravo aktivirao božićnu akciju. Letovi iz Zagreba već od 15 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi koji redovito lete avionom znaju da Ryanair često ima akcije koje prilično kratko traju pa treba djelovati brzo ako se želi letjeti po povoljnijoj cijeni. Tako je ovaj avioprijevoznik upravo aktivirao prigodnu božićnu akciju. "Vratiti se kući ili otići negdje? Letite ovoga Božića", poručuje Ryanair na svojoj stranici. 

Cijene su snižene samo letovima s polaskom iz Zagreba

Ovaj put su snizili cijene samo letovima koji polaze iz Zagreba, a idu prema raznim gradovima. Tako se u Bruxelles, Karlsruhe, Memmingen ili Milano može letjeti po cijeni od 14.99 eura. Ako, pak, želite u Oslo, cijena karata na ovoj akciji kreće od 18 eura. Karta za London, Maltu ili Pafos je od 19.99 eura naviše.

Karte je potrebno bukirati do 30.11., a putovati se može između 15.12.2023. i 7.1.2024. Kompletnu ponudu letova i cijene na ovoj akciji pogledajte ovdje

Pročitajte više