Ryanairova Black Friday ponuda je stigla: Kupite jednu kartu, druga je u pola cijene

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIGLA je Ryanairova ponuda za Black Friday. Kupnjom jedne karte, drugu možete dobiti u pola cijene, otvarajući vrata dodatnim uštedama za putnike koji žele istražiti nova odredišta ili posjetiti obitelj i prijatelje.

Posebna ponuda odnosi se na letove iz Zagreba, a putovati možete u Memmingen, Milano, London, Rim, Pariz, Maltu, Oslo i druge destinacije. Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

>> Ryanair je snizio cijene. Evo kamo možete letjeti iz Zagreba za 15 eura

Za iskorištavanje ove Buy One Get One Half Price ponude, potrebno je nabaviti kartu Basic tarife za let zakazan između 1. prosinca 2023. i 29. veljače 2024. (uključujući oba datuma) kako biste ostvarili drugu kartu Basic tarife na isti let po 50% nižoj cijeni. Karte je potrebno bukirati do 24.11.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.