Salma Hayek otkrila je da koristi maskaru za prikrivanje sijedih dlaka na kosi

Foto/Screenshot: lijepa.hr/Instagram/sephora.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SALMA Hayek nedavno je na Instagramu podijelila svoj brzi trik za prikrivanje sijedih dlačica, ostavljajući obožavatelje oduševljene jednostavnošću i praktičnošću.

U videu je pokazala kako koristi maskaru za trepavice kako bi prikrila svoje sijede dlačice. Iako se može činiti neobičnim, ovaj trik zaista funkcionira, a Salma je objasnila da, kada sama uređuje kosu, koristi upravo ovu metodu. Maskara koju koristi u videu je Charlotte Tilbury - Pillow Talk Push Up Lashes.

Pillow Talk Push Up Lashes - Mascara, cijena je 31 €

Salmin trik pruža jednostavno rješenje za trenutno prikrivanje sijedih dlačica bez odlaska u salon ili korištenja trajnih boja za kosu. Za sve one koji su u potrazi za brzim i jednostavnim rješenjem, ovo je sjajan trik koji vrijedi isprobati.

Koristi i L'Oréalov sprej za kosu 

U videu je također otkrila kako njen frizer koristi poseban sprej L'Oréal Professionnel Hair Touch Up kako bi prekrio sijede dlačice ako ne stigne otići na bojanje kose.

L'Oréal Professionnel Hair Touch Up, cijena je 15.70 €

Pročitajte više