Salma Hayek zablistala u haljini zbog koje su mnogi rekli da je njena ljepota vječna

Foto: Instagram/zalando.hr/mango.com/wolfandbadger.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nekoliko dana glumica Salma Hayek pojavila se na Guccijevoj ljetnoj proslavi u čast mirisa Flora. Zabava se održala u Hollywoodu, u hotelu Chateau Marmont, a Hayek je privukla pozornost haljinom koja je savršeno isticala njezinu figuru pješčanog sata.

"Bit će prekrasna cijeli život"

Ova uska haljina stvorila je upečatljivu optičku iluziju istaknutih oblina uz pomoć crne boje na bočnim stranama haljina. Ostatak haljine je cvjetnog uzorka. Hayek je kombinaciju upotpunila crnim cipelama i srebrnim nakitom. Za njezinu šminku pobrinula se vizažistica Ash Kholm, za nokte je zaslužna Kimmie Kyees, a za frizuru Peter Savic.

"Bit će prekrasna cijeli život, ljudi", "Odlična haljina, pitam se gdje mogu pronaći sličnu", "Lijepa i ponosna", "Kraljice", "Neodoljiva", "Treba ti tetovaža", "Odlično ti stoji ova haljina" neki su od komentara na njezinu objavu.

Ako vam se sviđa ova haljina, pronašli smo slične komade u našim trgovinama i online.

Haljina, Wolf&Badger, cijena na sniženju je 197 eura
Haljina, Zalando, cijena na sniženju je 153 eura
Faithfull the brand Jardin haljina, Zalando, cijena je 198.95 eura
Lepršava haljina cvjetnog uzorka, Mango, cijena na sniženju je 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.