Samsungova nova fitness-narukvica košta 79 eura, a baterija joj traje do 13 dana

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je predstavio novi fitness-tracker Galaxy Fit3 koji, prema tvrtki, donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike. Izrađen je od aluminija, a njegovo novo kućište sadrži širi zaslon koji korisnicima omogućuje praćenje podataka o njihovom zdravlju.

Zaslon ima 1.6-inča, što je 45% šire od prethodnog modela sata. Prema Samsungu, ova fitness-narukvica nudi i impresivno trajanje baterije do 13 dana. Moguće ju je personalizirati uz pomoć više od 100 unaprijed postavljenih predložaka prikaza informacija ili postavljanjem vlastitih fotografija kao pozadine.

@samsung.lotussrinakarin ใหม่!! Galaxy Fit3 ราคาน่ารัก 1990💖 ดีไซน์และความทนทาน,การติดตามการนอนหลับขั้นสูง, ความปลอดภัย #แกะกล่อง #galaxyfit3 #UnboxingSamsung #samsung #samsunglotussrinakarin ♬ พี่ชอบหนูที่สุดเลย (I Like You The Most) Feat.VARINZ - Speed Up Version - PONCHET

Samsung kaže da Galaxy Fit3 nudi praćenje otkucaja srca i napredne alate za praćenje sna, uključujući detekciju hrkanja i nadzor razine kisika u krvi, kako bi korisnicima pružio uvide u njihovo opće stanje zdravlja i pomogao im izgraditi zdravije navike spavanja.

Dolazi u tri boje, a košta 79 eura

Uređaj podržava praćenje preko 100 vrsta vježbi, otporan je na vodu i prašinu s ocjenom 5ATM i IP68 te pruža uvide u cjelokupno zdravlje korisnika, uključujući broj otkucaja srca i razinu stresa. Galaxy Fit3 također nudi sigurnosne značajke kao što su detekcija pada i Emergency SOS za hitne situacije, integrirajući se u Galaxy ekosustav za veću sigurnost i povezanost.

@samsungrobinsonsurin Galaxy fit 3 มาแล้ววว #ซัมซุง #galaxychalllenge #samsungrobinsonsurin #samsung #galaxy #fit3 #fit #นาฬิกา #smartwatch ♬ hotel r a s p u t i n service - veggibeats

Prilikom pada Galaxy Fit3 korisnicima pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pravodobno zatražili medicinsku pomoć. Nadalje, u izvanrednim situacijama korisnici mogu poslati SOS pritiskom na bočnu tipku pet puta.

Fitness-narukvica je već dostupna za kupnju, dolazi u tri boje, uključujući sivu, srebrnu i ružičasto-zlatnu boju, a preporučena maloprodajna cijena je 79 eura.

Pročitajte više