Sarah Jessica Parker obožava ovaj serum, a kupci kažu da primjećuju smanjenje bora

Foto: Shutterstock/feelunique.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA ONE koji žele izbjeći znakove starenja, postoji rješenje koje dolazi iz kozmetičke torbice Sarah Jessice Parker - a to je RoC 10% vitamin C serum za lice. 

RoC je pouzdana marka s dokazanim proizvodima koji daju izvrsne rezultate po pristupačnim cijenama, pa nije iznenađujuće što je ovaj serum osvojio srce Sarah Jessice Parker. S obzirom na to da tretmani lica s vitaminom C ili serumi luksuznih marki često mogu koštati više i od 100 eura, RoC je sjajna opcija za isprobavanje svih prednosti vitamina C za kožu po pristupačnoj cijeni.

Snažna formula ovog seruma, koja sadrži 10% vitamina C, zajedno s peptidima, ne samo da doprinosi blistavijem tenu, već također pomaže ujednačiti ten, smanjujući pojavu finih bora i podočnjaka. Studije su pokazale da su sudionici primijetili zategnutiju, sjajniju i ujednačeniju kožu nakon svega četiri tjedna korištenja ovog seruma.

RoC 10% vitamin C serum za lice, snižena cijena je 32.66 eura

Kupci su mu dodijelili najvišu ocjenu - pet zvjezdica

Više od 6000 zadovoljnih kupaca na Amazonu je podijelilo svoje iskustvo s ovim serumom, ocjenjujući ga s pet zvjezdica. Mnogi su istaknuli vidljive rezultate, poput poboljšanja teksture i tona kože te smanjenja bora i tamnih mrlja.

"Ovaj serum je promijenio igru u mojoj rutini njege kože. Zaista radi čuda i zaslužuje pet zvjezdica...", "Ostavlja moju zrelu kožu osjetno glatkijom i sjajnijom. Uspio je ujednačiti ton mog tena nakon samo nekoliko nanošenja, što je veliki plus za zrelu kožu. Serum se brzo upija i bočica traje duže nego što sam očekivala", samo su neke od pozitivnih recenzija.

Ako želite pružiti koži najbolje, ovo je serum koji biste trebali isprobati. Mnogi su kupci istaknuli kako ovaj serum ostavlja kožu glatkom i sjajnom te kako se brzo upija, što ga čini savršenim dodatkom jutarnjoj rutini njege kože.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.