Scarlett Johansson prošetala je crvenim tepihom u hit uzorku ljeta

Foto: Profimedia/asos.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SCARLETT Johansson jedna je od onih koji su prigrlili renesansu gingham trenda ovog ljeta. Ovaj je uzorak prepoznatljiv po ravnomjerno raspoređenim kvadratićima u dvije boje, a često ga se poistovjećuje s ljetnim i rustikalnim stilom. Glumica je nosila prilagođeni Prada komplet s gingham suknjom na premijeri svog novog filma Fly Me to the Moon u New Yorku.

Profinjen učinak postignut je pažljivo odabranim detaljima

Ovaj uzorak smo navikli vidjeti u svakodnevnom izdanju, dok je u večernjim izdanjima bio zanemaren. No Scarlett je dokazala da on može izgledati vrlo profinjeno. Gornji dio ima visoki ovratnik i bez rukava je, a obrubljen je blistavim srebrnim i ružičastim ukrasima za glamurozniji učinak. Suknja ima suptilni prorez koji otkriva da je kombinaciju upotpunila srebrnim sandalama.

Od modnih detalja nosila je jednostavan i elegantan zlatni nakit. Kosu je nosila podignutu, a šminkom je dominirala ružičasta boja. Johansson je odjenula stilistica Kate Young, koja radi s poznatim osobama poput Dakote Johnson, Michelle Williams, Rachel Weisz i Sienne Miller.

Ako vam se sviđa njezino izdanje ili općenito gingham uzorak, pronašli smo nekoliko komada idealnih za ljeto.

Crvena haljina gingham uzorka, Asos, 41.99 eura
Bež gingham haljina, Asos, cijena na sniženju je 39.38 eura
Zelena gingham haljina, Zalando, cijena na sniženju je 413.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.