Scena kupanja Jacoba Elordija u filmu Saltburn ovjekovječena je mirisnom svijećom

Screenshot/Foto: Youtube/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FANOVI Jacoba Elordija, mladog glumca u usponu, mogli bi se razveseliti ovom novitetu. Naime, nakon filma o kojem svi trenutno pričaju - Saltburnu - i viralne scene koja se odvila u kadi, u online trgovinama pojavila se svijeća koja navodno miriše baš poput te scene.

Ako niste gledali film, nećemo vam ga sada spojlati, ali oni koji jesu vjerojatno su nakon te scene ostali - malo je reći - u šoku. No postavlja se pitanje - kako bi jedna takva svijeća uopće mogla mirisati?

>> Gledatelji o novom psihološkom trileru: Otkad sam ga pogledao, nisam mirno spavao

"Kako zamišljamo da Njegovo Visočanstvo miriše"

Opisi su prilično šturi i ostavljaju dosta toga mašti na volju. "Prepuna impresivne arome morske soli i orhideje i inspirirana zloglasnom scenom u kadi iz hit filma Saltburn, s Barryjem Keoghanom i Jacobom Elordijem u glavnim ulogama, ova mirisna svijeća dolazi u staklenoj posudi od 255 grama", piše jedan prodavač na Etsyju. 

"Ne postoji ništa poput mirisa kvalitetne svijeće, osobito kada je taj miris inspiriran Jacobom Elordijem i onim kako zamišljamo da Njegovo Visočanstvo miriše", piše drugi prodavač. 

Nismo sigurni što da mislimo o ovakvoj jednoj svijeći, ali navikli smo i na čudnije komade koji bi osvanuli u prodaji na internetu poput, na primjer, vode u kojoj je plivao Harry Styles. Ako ste zaintrigirani ovom svijećom, na Amazonu, eBayu i Etsyju postoje razne iteracije iste inspirirane Jacobom Elordijem i filmom Saltburn koje možete isprobati. Izdvojili smo ih nekoliko ispod. 

Mirisna svijeća od soje Saltburn, cijena na sniženju je 22.50 eura
Svijeća s mirisom vode za kupanje Jacoba Elordija, 30.39 eura
Svijeća Jacob Elordi Saltburn, 30.22 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.