Sedmero čitatelja je s nama podijelilo što su kupili na Black Friday sniženju

Foto: Promo/haier-europe.com/links.hr/skintegra.hr/mi.hr/ jeffreestarcosmetics.com/adm.hr/zara.com/Privatna arhiva čitateljice

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAMOLILI smo čitatelje Indexa da s nama podijele svoje Black Friday ulove. Našlo se tu gaming artikala, poput stolca i slušalica, kozmetike, odjeće, ali i malih kućanskih uređaja.

Neki su uspjeli kupiti što su htjeli i prošli su jeftinije, a neki nisu bili te sreće pa im se u par minuta rasprodala košarica koju su napunili. 

Pogledajte njihove Black Friday kupovine:

Gaming stolac

Čitateljica Jelena je na Black Friday akciji odlučila kupiti poklon za sina - gaming stolac.  

"Sin već neko vrijeme priča o gaming stolcu te smo prije par dana gledali gdje ima nešto povoljnije, a da nije preko 1000 kuna. Gledali smo ponudu u Lesnini i Emmezeti, a na kraju je muž sasvim slučajno vidio Links objavu za Black Friday, i to za gaming stolac po cijeni od cca 670 kuna, snižen s 980 kuna."

Otkrila nam je da je jako sretna zbog ovog ulova i što je uspjela po sniženoj cijeni kupiti nešto što njen sin želi. 


Skintegra proizvodi

Druga čitateljica koja je s nama podijelila svoje BF ulove je Ivana. Ona se odlučila opskrbiti omiljenim proizvodima za njegu brenda Skintegra. 

Kupila je Spectra serum, Architect serumsku emulziju, Sphynx tretmansku gel-kremu za područje oko očiju, Cica-Cera hranjivu kremu i Volcanica umirujuću masku za lice. Svim je tim proizvodima povodom Black Fridaya cijena bila snižena za 20% tako da je uštedjela.

Fotku ustupila čitateljica

Xiaomi mop 2 Pro

Čitateljica Sara je kupila Xiaomi mop 2 pro, koji je našla na Black Friday popustu od 30% u Mikronisu, pa ju je koštao 2099 kuna. Rekla nam je da su se vrlo brzo rasprodali, ali i da je bila pozitivno iznenađena brzinom dostave. 

"Došao je u manje od 24 sata od narudžbe, što me je baš iznenadilo jer znamo da svi za Black Friday kasne s isporukom", otkrila nam je i rekla da je robot već u pogonu. 


Jeffree Star šminka

Čitateljica Tamara se odlučila počastiti dekorativnom kozmetikom brenda Jeffree Star na Black Friday popustu u Douglas parfumeriji. Kupila je paletu sjenila i maskaru te prošla 190 kuna jeftinije no što bi je inače koštalo. 

Paleta koju je kupila je Blood sugar, a maskara F*ck proof. 


Perilica i sušilica rublja

Čitateljica Maja kupila je ono što joj je trebalo - novu perilicu i sušilicu rublja.

Kupila je Haier HWD100-B14979-S model i uštedjela 1000 kuna. Platila ju je 4999 kn umjesto 5999 kn. 


Gaming slušalice

Čitatelj Tomislav nas je razveselio svojim ulovom. Kupio je gaming slušalice koje smo uvrstili u svoj članak o najboljim Black Friday ulovima

Radi se o ASUS Strix Fusion 300 slušalicama, koje je kupio u adm trgovini i prošao 60% povoljnije. Slušalice je platio 315 kuna. 


Ne baš uspješna Zara BF kupovina

Čitateljica Snježana je s nama pak podijelila svoju utješnu Black Friday narudžbu iz Zare. Naime, htjela je djeci naručiti odjeću i obuću te je napunila košaricu na stranici željenim artiklima. No kada je sniženje službeno krenulo, u roku od par minuta košarica joj je bila prazna, a ono što je htjela kupiti se rasprodalo. 

Na kraju je kao utjehu sebi kupila - džemper. Cijena mu je bila snižena 50% pa je ulov bio dobar iako utješan.