Severina nastupila u popularnoj haljini iz Manga. Ljudi pišu: Poput grčke boginje

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIJELE haljine su ljetni must have - i to s dobrim razlogom! Ovaj mnogima omiljeni komad djeluje kao prazno platno, a mogućnosti slaganja kombinacija su beskrajne i ne možete s njima pogriješiti. Bijela haljina može se upariti s efektnim, šarenim nakitom ili cipelama u boji i zasigurno će izgledati šik. No najpopularnija haljina sezone je svakako Mangova asimetrična plisirana koja od nedavno dolazi i u bijeloj boji, a o kojoj smo već i pisali.

Vidjeli smo je u različitim bojama, od ljubičaste, šarene do nježno plave, a od nedavno je dostupna i u najpoželjnijoj boji sezone. Da Severina ima oko za dobre modne komade to već znaju i ptice na grani pa ne čudi da je prepoznala i ovaj hit komad. 

Pjevačica je prije koji sat na svom Instagram profilu podijelila fotke u ovoj haljini, stoji joj odlično. 

Mnogi su pohvalili pjevačicu i njezin izgled. "Divna", "Najljepša", "Poput grčke boginje", "Prelijepa u bijelom", "Prekrasna", "Ma ti si Seve biser i super si uvijek obučena", neki su od komentara ispod objave. 

Mango asimetrična plisirana haljina, 99.99 € (753.37 kn)

Haljina, nažalost, više nije dostupna na Mangovoj stranici, doslovno je planula čim su je uvrstili u ponudu. No možete se prijaviti da vam stigne obavijest kada i ako je ponovno dobiju na stanje. Poznavajući Mango, haljinu će sigurno vratiti, ali vjerojatno u nekoj drugoj boji koja će onda postati novi hit. Možete je vidjeti ovdje