Severina za svoj rođendanski party odabrala haljinu u boji koja ove godine dominira

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA VUČKOVIĆ je prije nekoliko dana proslavila 52. rođendan, a sada je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije i snimke s proslave. Osim uvida u atmosferu, dobili smo i bolji uvid u Severininu modnu kombinaciju.

Pjevačica je zablistala u srebrnoj haljini američke marke Tibi, koju je 1997. godine osnovala Amy Smilovic. Severinini outfiti uvijek privlače mnogo pozornosti, a pjevačica je poznata kao predvodnica trendova.

Srebrna ove godine dominira

Stoga ne čudi da je sada odabrala srebrnu, boju koja 2024. godine doživljava svoj veliki povratak. Nakon što su duže vrijeme dominirale zlatna i ružičasto-zlatna nijansa, srebrna boja je na početku godine ponovno postala popularna. Prvo su sve popularniji bili srebrni komadi nakita, a potom se srebrna proširila na gotovo sve - od modnih dodataka do odjevnih predmeta.

Na pojedinim ovogodišnjim crvenim tepisima bilo je pregršt modnih kombinacija koje su uključivale metalik nijanse, pri čemu je srebrna svakako dominirala. Vjerujemo da Severina itekako prati modu, ali i da zna odabrati it komade.

Haljina koju je nosila trenutno je na popustu

Haljinu koju je Severina nosila krase dugački rukavi, pregršt srebrnih šljokica i bijela pozadina te vezice u struku. Ova haljina nije dio nekih novih kolekcija, stoga nije dostupna u mnogo trgovina ni na online stranici brenda.

Našli smo je na Yooxu na popustu, gdje je redovna cijena bila 850 eura, a trenutno je 365 eura. No, na stanju je samo jedna veličina, ona najmanja. Stoga smo pronašli i nekoliko sličnih alternativa, ako i vi ove godine za neki party ili svečanost želite zablistati u srebrnoj i sviđaju vam se ovakve haljine.

Tibi haljina, Yoox, cijena na popustu je 365 eura

Slične alternative 

NaaNaa šljokičasta haljina dugih rukava, Asos, cijena na sniženju je 25.50 eura
Boohoo šljokičasta haljina dugih rukava, cijena od 29 eura
H&M haljina, cijena na sniženju je 34.99 eura
H&M haljina, cijena na sniženju je 32.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.