Sinsay je snizio cijene odabranim komadima za 40%. Evo što se isplati kupiti

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je odlučio dobrim popustom razvedriti ovu srijedu. Naime u svojoj internetskoj trgovini snizili su cijene odabranim komadima za 40% uz unos koda, deals40hr, i uz minimalnu kupnju dva proizvoda. Sniženi su odabrani artikli iz kategorija odjeće, obuće i kuće.

Pregledali smo ponudu na sniženju i izdvojili najbolje komade koje se isplati kupiti na ovoj akciji. Napominjemo da ovo sniženje vrijedi samo danas, 31.5., tako da ako nešto želite morate biti brzi. Evo što se nama svidjelo. 

Za dom

Tegla za biljke minimalističkog dizajna lijepo će se uklopiti u većinu interijera. Dostupna je u crnoj i bijeloj boji te ima mat završetak. Dimenzije su joj 11 cm x 18.5 cm.

Tegla za biljke, 3.49 € (26.30 kn)

Jastučnica nikada dosta, a upravo je s njima lako napraviti brzu promjenu u interijeru kada je se poželite. Svidjela nam se ova bež boje i zanimljivog dizajna, dimenzije su joj 45 x 45 cm.

Jastučnica, 4.49 € (33.83 kn)

Prekrivači za krevet isto spadaju u onu kategoriju predmeta koji uvijek dobro dođu i nije loše imati zalihu u ormaru. Tako dok se jedan pere, drugi ga mijenja i uljepšava, ali i štiti krevet. Svidio nam se ovaj teksturirani u krem boji, veličina mu je 160 x 200 cm.

Prekrivač za krevet, 9.99 € (75.27 kn)

Ova vaza za cvijeće mogla bi biti lijep dekorativni dodatak na balkonu, terasi, ali i u interijeru. Osim u prozirnoj dostupna je i u zelenoj i smeđoj boji, ali nisu sve boje obuhvaćene ovim popustom. 

Vaza za cvijeće, 14.99 € (112.94 kn)

Za nju

Ova motoristička jakna odmah nam je zapela za oko. Ima dodatak remena u struku, kraćeg je kroja, a kopča se patentnim zatvaračem. Odlično će ići uz haljine, ali i traperice i druge casual modne kombinacije. Ovakva jedna jakna neizostavan je komad u ormaru. 

Motoristička jakna s remenom, 22.99 € (173.22 kn)

Mom traperice visokog struka dobro pristaju gotovo svima tako da smo ih morali izdvojiti. Dostupne su u četiri boje, ali samo je ova isprano plava uključena u današnju akciju. 

High waist mom traperice, 12.99 € (97.87 kn)

Sandale s potpeticama u ljubičastoj boji idealne su za ljeto, a isplati ih se ugrabiti na ovom sniženju. Dostupne su i u drugim bojama, ali samo je ljubičastoj cijena snižena. 

Sandale s potpeticama, 24.99 € (188.29 kn)

Za njega

Za njega nije toliko komada na ovom popustu, ali smo svejedno našli par favorita. Jogger kratke hlače s visokim udjelom lana idealne su za ljetne mjesece, a sviđa nam se prugasti motiv. 

Jogger kratke hlače s visokim udjelom lana, 15.99 € (120.48 kn)

Jogger hlače dostupne su u crnoj i sivoj boji, imaju pojas za vezanje oko struka i tri džepa. Osim toga podstava im je mekana i plišana. 

Jogger hlače, 9.99 € (75.27 kn)

Za djecu

Za najmlađe su nam se najviše svidjela ova dva para tenisica. Prve su krem boje i imaju ružičaste detalje te su na vezanje. Drugi par je malo robusniji te šarene boje. 

Tenisice, 17.99 € (135.55 kn)
Tenisice, 19.99 € (150.61 kn)

Kompletnu Sinsay ponudu na ovom sniženju možete vidjeti ovdje