Stigla je unaprijeđena verzija jednog od najprodavanijih Vichyjevih proizvoda

Foto: Shutterstock/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od najprodavanijih Vichyjevih proizvoda, Dercos Energy + stimulirajući šampon, ove jeseni dolazi u novoj, unaprijeđenoj verziji. 

"Sadrži molekulu Aminexil koja pomaže u smanjenju ispadanja kose čineći je jačom i gušćom, a prikladan je za svakodnevnu upotrebu", stoji u objavi. 

 

Hipoalergena formula

U borbi protiv unutarnjih i vanjskih čimbenika koji dovode do pojave gubitka kose dermatolozi i stručnjaci su u inovativnoj formuli Dercos Energy+ stimulirajućeg šampona ujedinili: 

  • Aminexil - referentna molekula protiv ispadanja kose nastala je kao rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a utječe na smanjenje ispadanja kose i rezultira njenom većom gustoćom  
  • niacinamid - njegova umirujuća i hidratizirajuća svojstva smanjuju mikroinflamacije i imaju energetsko djelovanje na mikrocirkulaciju koja je nužna za zdravu folikulu dlake 
  • AHA kiseline - pomažu u održavanju ph-vrijednosti vlasišta i folikula dlake, imaju snažno antioksidativno djelovanje i jačaju vlakna kose 
  • vitamin E - poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, pomaže u očuvanju zaštitnog lipidnog sloja.

U objavi su naveli da hipoalergena formula šampona pomaže u sprječavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za 47%, istovremeno pružajući osjećaj ugode koži glave. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, namijenjen i osjetljivom vlasištu, kosa je snažnija i izgleda gušće za čak 19%, uz volumen koji traje 24 sata. 

Folikula dlake prolazi kroz kontinuirani ciklus rasta i mirovanja, a mnogobrojni unutarnji i vanjski čimbenici taj ciklus mogu poremetiti. Naime, dolazi do rane tranzicije iz faze rasta dlake (anagena faza) u fazu mirovanja (telogena faza), a nakon 2 - 4 mjeseca pojavljuje se zamjetan gubitak kose.

Pomaže u revitalizaciji vlakana kose

Navedeni čimbenici uzrokuju i mikroinflamacije folikule dlake koje dovode do smanjene prokrvljenosti, a samim tim i do disbalansa u ciklusu njenog rasta. Dercos Energy+ stimulirajući šampon pomaže u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korijena, za osjećaj zdravije kože glave. 

Za učinkovite rezultate stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Za žene se uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon preporučuje korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose.

Preporuka je šampon koristiti nekoliko puta tjedno, dok je ampule potrebno kontinuirano koristiti tri mjeseca, jednom dnevno. Za učinkovite rezultate kod muškaraca, uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon nekoliko puta tjedno, preporučuje se i nanošenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose namijenjenih muškarcima, i to jednom dnevno tijekom tri mjeseca.  

Cijene

  • Dercos Energy + stimulirajući šampon, preporučena informativna cijena: 123.24 kn (16.40 €)
  • Dercos Aminexil Clinical 5 ampula za žene, preporučena informativna cijena: 504.14 kn (67.07 €)
  • Dercos Aminexil Clinical 5 ampula za muškarce, preporučena informativna cijena: 504.14 kn (67.07 €)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.