Stigli su novi Prekrašni kolačići s okusom kokosa. Isprobali smo ih

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NE ZNAMO za vas, ali čim smo uočili najavu iz Kraša da stižu dva nova okusa Prekrašnih kolačića, pohitali smo u trgovinu.

Kada smo vidjeli vizual Prekrašnih kolačića s okusom kokosa, prva pomisao nam je bila: "Vratili su se Harmonija keksi". Izgledaju gotovo identično. No okus im se ipak razlikuje. 

Mliječno punjenje i preljev od čokolade i kokosa

Harmonija keksi su nam bili najbolji ikada, oba okusa su bila jednako ukusna, iako su nam mrvicu draži bili oni s kokosom. Novi Prekrašni kolačići s okusom kokosa nisu identični kao Harmonija keksi, niti Kraš to igdje tvrdi. 

To je naprosto samo bila naša prvotna pomisao i želja da su ih vratili u obliku Prekrašnih kolačića. No iako okusom nisu identični, dosta su slični i nama se jako sviđaju. Toliko da smo pojeli cijelu jednu vrećicu dok smo pokušali ustvrditi koliko se razlikuju od Harmonija keksa. Srećom, kupili smo dvije vrećice.

Novi Prekrašni kolačići imaju mliječno punjenje te su preliveni čokoladom i kokosom. Krema je ukusna i dovoljno slatka, keks je prhki, a kokos se jako lijepo osjeti. Nama su jako ukusni. Vizualno izgledaju kao Harmonija keksi, ali se okusom razlikuju. Drugačije je bilo punjenje i Harmonija keksi su bili malo manje slatki od ovih novih. 

Ako ste voljeli Harmonija kekse probajte i ove nove, vjerujemo da će se svidjeti svim ljubiteljima kokosa. Kupili smo ih u Konzumu, a cijena im je bila 2.25 € (16.95 kn).

Izbacili su dva nova okusa

Podsjećamo, Kraš je nedavno izbacio dva nova okusa Prekrašnih kolačića - PreKrašni kolačići s punjenjem od naranče djelomično preliveni čokoladom i PreKrašni kolačići s mliječnim punjenjem preliveni čokoladom i kokosom. Oba se mogu naći na policama trgovina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.