Stigli su ovogodišnji beauty adventski kalendari: Pronašli smo jedan i za 380 kuna

Foto: thewhitecompany.com/lookfantastic.com/anthropologie.com/cultbeauty.com/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO smo sve do nedavno još uvijek uživali u toplijim danima, kozmetička industrija nas je svojim ovogodišnjim adventskim kalendarima podsjetila da uskoro stiže zima i blagdansko vrijeme te samim time vrijeme za poklone. Oni koji se žele ranije pripremiti i nekoga obradovati, ili možda samog sebe, mogu kupiti ili se predbilježiti na neke od adventskih kalendara koje smo izdvojili.

Adventski beauty kalendari odličan su poklon unutar kojeg se može pronaći puno kozmetičkih poslastica te su idealan odabir za sve beauty ljubitelje. 

Evo koje smo izdvojili. 

Cult Beauty adventski kalendar

Cijena: 275 € ~ 2071.98 kn

Cult beauty adventski kalendar za 2022. prepun je 37 beauty favorita, uključujući 13 punih veličina proizvoda. Vrijednost kalendara je oko 8000 kn.

U ovom kalendaru se tako nalazi i deluxe pakiranje Oxygen Express maske 111SKIN brenda, Charlotte Tilbury paleta sjenila Bigger Brighter Eyes u nijansi 'Exagger-Eyes' u punoj veličini, Huda Beauty ruž u nijansi Sweet Cheeks ili Hustla, REN CLEAN SKINCARE Brightening Dark Circle okoloočna krema u punoj veličini. 

Ovdje možete vidjeti kompletan popis svih proizvoda koji se nalaze u kalendaru te se pretplatiti da vas obavijeste kada bude dostupan za kupnju. 


Lookfantastic adventski kalendar

Cijena: 115 € ~ 866.47 kn

Vrijednost Lookfantastic adventskog kalendara je malo iznad 4000 kuna, a u sebi sadrži 26 proizvoda.

U sebi sadrži proizvode poput PMD Clean Mini, By Terry Hydra-pressed pudera u kamenu, Drunk Elephant Protini polipeptid kreme, Zelens Tea Shot Urban Defence seruma, Iconic Triple Threat maskare. 

Ovdje možete vidjeti kompletan popis svih proizvoda koji se nalaze u kalendaru te napraviti prednarudžbu.


The White Company adventski kalendar

Cijena: 199.60 € ~ 1501.98 kn

Vrijednost The White Company adventskog kalendara je oko 2300 kuna, a u sebi sadrži 25 proizvoda. Sadrži razne proizvode, od minijatura za kupanje i tijelo do mirisnih svijeća, također u njemu se nalaze i dvije Signature svijeće u punoj veličini.

Ovdje možete vidjeti kompletan popis svih proizvoda koji se nalaze u kalendaru te ga naručiti. 


Selfridges adventski kalendar

Cijena: 240 € ~ 1808.28 kn

Adventski kalendar robne kuće Selfridges vraća se i ove godine, vrijednost mu je oko 6000 kuna, a u sebi sadrži 27 proizvoda od kojih je 12 u punoj veličini. 

U ovom kalendaru mogu se tako pronaći proizvodi poput Pat McGrath Divine Rose rumenila, 111SKIN Vitamin C Boostera, Kylie tekućeg mat ruža, Olaplex No. 3 proizvoda za kosu, Charlotte Tilbury The Queen of Glow palete sjenila i brojnih drugih. 

Ovdje možete vidjeti popis svih proizvoda i predbilježiti se na listu čekanja. 


Antrophologie 24 Days of Beauty adventski kalendar

Cijena: 90 € ~ 678.1 kn

Antrophologie ima prekrasan adventski kalendar koji sadrži umjetnička djela kanadske umjetnice Emily Tayor te 24 premium uzorka proizvoda. Ovo limitirano izdanje u sebi ima proizvode u vrijednosti oko 2500 kuna. 

U ovom beauty kalendaru mogu se tako pronaći uzorci poput Verden D'orangerie gela za pranje ruku i tijela, Skyn ​​Iceland posvjetljujućeg okoloočnog seruma, Mario Badescu Hyaluronic Dew kreme i Benamor Jacaranda kreme za ruke u kutiji.

Ovdje možete vidjeti popis svih proizvoda i kupiti ovaj kalendar. 


Decleor adventski kalendar

 

Cijena: 141.45 € ~ 1065.75 kn

Decleor adventski kalendar u sebi sadrži najprodavanije kozmetičke proizvode ovog brenda i to njih 24, a vrijednost mu je oko 3800 kuna. 

Neki od proizvoda u ovom kalendaru su Decléor traka za glavu, Green Mandarin noćni balzam, Green Mandarin Vitamin Glow krema, Jasmine okoloočna krema, Lavender Fine noćni balzam i brojni drugi proizvodi za njegu. 

Ovdje možete vidjeti popis svih proizvoda i kupiti ovaj kalendar. 


Benefit Sincerely Yours beauty adventski kalendar 

Cijena: 67.45 € ~ 508.2 kn

12 Benefitovih najprodavanijih u džepnim mini i zabavnim veličinama nalaze se u ovom adventskom kalendaru. Vrijednost mu je malo iznad 1000 kuna. 

U njemu se tako nalazi i mini Roller Liner mat tekući eyeliner u crnoj boji, mini pakiranje They’re Real Magnet Extreme Lengthening & Lifting maskare u crnoj boji, mini Porefessional Pore Minimising primer za lice, mini Hoola mat Bronzer.

Ovdje možete vidjeti popis svih proizvoda i kupiti ovaj kalendar. 


Makeup Revolution You Are The Revolution adventski kalendar

Cijena: 50.95 € ~ 383.88 kn

25 beauty proizvoda nalazi se u Makeup Revolution adventskom kalendaru, uključujući sjajila za usne, highlightere, olovke za oči, dodatke i sve nove ekskluzivne proizvode za ljubitelje ljepote ovog Božića.

Ovdje možete vidjeti popis svih proizvoda i kupiti ovaj kalendar. 


Molton Brown adventski kalendar

Cijena: 220.45 € ~ 1660.98 kn

Vrijednost Molton Brown adventskog kalendara je oko 2500 kuna, a u sebi sadrži 24 proizvoda. U njemu se između ostalih mogu pronaći i proizvodi poput Merry Berry & Mimosa losion za tijelo od 100 ml, hidratantni šampon i regenerator s kamilicom od 100 ml, mirisna putna torbica, Oudh ulje za tijelo od 45 ml.

Ovdje možete vidjeti popis svih proizvoda i kupiti ovaj kalendar.