Stigli su prhki Poli Rollsi idealni za proslave. Pogledajte cijenu i gdje ih kupiti

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U TRGOVINE su stigla dva nova smrznuta proizvoda iz Poli obitelji. Radi se o Poli dog Rolls i Poli Kids Rolls s 90% pilećeg mesa Perutnine Ptuj, omotanima u najprhkije lisnato tijesto.

Poli je ove proizvode namijenio onima koji žele poslužiti brzi snack prilikom proslave rođendana ili povodom partyja.

"Poli je uvijek tamo gdje ima zabave, humora i dobrog društva. Izmami osmijeh na lice i izvrsnim rješenjima osigurava da se možete 100% posvetiti krugu svojih najmilijih. Bilo da se radi o rođendanskoj proslavi ili su na vrata upravo stigli iznenadni gosti – bez brige, tu su fantastični i ukusni Poli dog Rolls i Poli Kids Rollsi kojima nitko neće odoljeti", stoji u objavi. 

🥳‼️ 𝐍𝐎𝐕𝐎 𝐮 𝐏𝐎𝐋𝐈 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐘 - ravno iz ZAMRZIVAČA 🤪 Poli je uvijek tamo gdje ima zabave, humora i dobrog društva. Izmami...

Posted by Ludi za POLI on Tuesday, 8 November 2022

Praktično pakiranje

Poli rolice osim pilećeg mesa, imaju smanjen udio soli (Poli Kids hot dog) i dolaze u praktičnom pakiranju od šest (Poli dog Rolls, 660 g) i 12 komada (Poli Kids Rolls, 540 g).

Novi Poli rolls proizvodi mogu se pronaći u trgovinama Konzuma i Plodina, a od idućeg tjedna i u Kauflandu, SPAR-u i INTERSPAR-u i Tommyju. Redovna cijena jednog pakiranja je 49.99 kn, a trenutno se prodaju po super cijeni od 39.99 kn. 

"Odabrale mame"

U objavi su naveli da je Perutnina Ptuj prva 1974. godine na tržište lansirala pileću kobasicu i da je to u to vrijeme bila prava avangarda. Ponosni su što je od tada do danas proizvod konstantan u svojoj kvaliteti, što je rezultat vrhunskih sirovina i procesa proizvodnje. Od tada je obitelj Poli ojačana novim članovima koji pridonose jačanju brenda i čine ga još popularnijim.

Poli hrenovke i kobasice nisu omiljene samo kod svojih vjernih obožavatelja, već najveću kvalitetu svake godine potvrđuju i najviša priznanja – "Odabrale mame". U jedinstvenom istraživanju zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu, u kategoriji hrenovki i kobasice, Poli treću godinu zaredom ponosno nosi navedenu oznaku. 

Poli hrenovke i kobasice ne sadrže gluten i imaju Halal certifikat. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.