Stiže nova kartaška igra ​​utemeljena na popularnom TikTok zvuku Dumb Ways to Die

Foto: dwtd.spinmaster.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SPIN Master najavio je novu kartašku igru ​​utemeljenu na popularnom TikTok zvuku Dumb Ways to Die. 

Ako ste već neko vrijeme na TikToku, zasigurno ste čuli ovaj zvuk, koji se pojavljuje u mnogim videozapisima u kojima se kreatori sadržaja upuštaju u razne gluposti što završavaju nezgodom. U svim slučajevima videozapis se zaustavlja u trenutku kada nastupi nezgoda te počinje refren "Dumb Ways to Die".

Kartaška igra

Igra Dumb Ways to Die prati skupinu "grahova" koji pronalaze najapsurdnije i najgluplje načine za umiranje. U kartaškoj igri sukobljavaju se dva do pet igrača u pokušaju da vi, prijatelji grahovi, nadživite grahove svojih prijatelja. Naći ćete se u igri ACCIDENT! karte kako biste ugrozili grah svojih protivnika dok igrate karte kako biste zaštitili svoj grah. Igra stavlja živote grahova u vaše ruke i u ruke sudbine da vidite tko će biti posljednji preživjeli grah.

Dumb Ways to Die izvorno je napisan kao dio kampanje za sigurnost željeznice 2012. Metro Trains Melbourne. Video za kampanju prikazuje iste slatke, ali nesretne grahove koji su prikazani u kartaškoj igri kako sudjeluju u glupim, smiješnim, ali očito nesigurnim aktivnostima, a zatim dobivaju naknadu. 

Kartaška igra dolazi s 54 karte za igranje, 15 jedinstvenih animiranih karata smrti graha, jednom većom kockicom za opasnost i knjižicom s pravilima. Dumb Ways to Die kartaška igra prodavat će se po cijeni od 18.75 eura (141.27 kn) i bit će dostupna kasnije ovog ljeta. Više informacija pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.