Stolni dozator vode zaludio društvene mreže. Evo po čemu je poseban

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GADGETI za stol sve su popularniji, naročito među ljudima koji rade od kuće i žele svoj radni prostor učiniti suvremenijim i zanimljivijim. Na tržištu se pojavio i dozator vode minimalističkog, suvremenog dizajna, koji će se lako uklopiti u svačiji radni prostor.

Praktičan ukras za svaki prostor

Stolni dozator vode postao je apsolutni hit na TikToku, a mnogi su zaključili kako je odličan božićni poklon. Mnogi su se zapitali radi li ovaj dozator na Bluetooth, no istina je puno jednostavnija. Voda dolazi kroz cijev, a uređaj radi na baterije, kako je prikazano u videu.

@diamondfloww Who wants one? 🤭 #waterdispenser #productsyouneed #viralproducts #nightstandmakeover #nightstandfinds #tiktokmusthaves #viralproducts2023 #homefind #hydration #giftideasforher #bedroommusthaves #tiktokmusthaves #homeimprovement ♬ original sound - sp33dsongsx

Dozatori vode često su glomazni, što u manjim prostorima može biti problem, stoga bi ovakav maleni dozator mogao biti odlično rješenje za uredske prostore. Kako je jednostavnog dizajna, nije upadljiv i služi kao dobar ukras.

Jednostavan i prenosiv dozator za vodu

Ovaj dozator vode je malen i lijepo stane na svaki radni stol ili noćni ormarić. Idealne je visine da prosječna šalica ili čaša stanu u njega za jednostavno punjenje. Cijev koja dolazi s dozatorom postavi se u kanistar ili bocu vode, a zahvaljujući svojoj veličini je dobar i za putovanja. U uređaj je ugrađena baterija od 1800 mAh te se lako puni kako biste ga koristili i van doma.

Dozator vode, Amazon, 26.98 eura (203.28 kn)

Uređaj puni čaše vodom automatski, zaustavljajući se kad dođe do odabranog volumena. Možete odabrati količinu vode od 100 ml sve do 1000 ml.

Dozator vode, Amazon, 28.69 eura (216.16 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.