Svi ih nose: Omražene sandale jedan su od najvećih trendova ovoga ljeta

Foto: Instagram/mytheresa.com/ancient-greek-sandals.com/mango.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Y2K trend ne ide nikamo - od capri hlača do balerinki, gotovo sve što je bilo popularno 90-ih i ranih 2000-ih doživjelo je povratak na modnu scenu posljednjih godina.

Sada se vraća još jedan nostalgičan trend koji se nekada uglavnom mogao vidjeti na dječjim nogama na plaži, ali sada se proširio i na odrasle osobe, i to izvan plaže. Vodeći modni časopisi, uključujući Vogue, Harper's Bazaar i Elle, proglasili su gumene sandale jednim od najvrućih trendova sezone.

Pojavile su se na modnim pistama, a nose ih i slavne i influenceri

Gumene sandale pojavile su se i na pistama nekih od najprestižnijih modnih kuća. Brend The Row, poznat po svojoj estetici tihog luksuza, iznenadio je sve kada su modeli na njihovoj reviji za proljeće/ljeto 2024. u Parizu nosili gumene sandale u kombinaciji s luksuznim krojenim odijelima.

Također, brendovi poput Miu Miu, Fendija i Aquazzure predstavili su svoje verzije gumenih sandala, svaki dodajući jedinstven zaokret ovom klasičnom stilu.

Slavne osobe također su pridonijele popularizaciji gumenih sandala. Jennifer Lawrence nedavno je viđena u crvenom paru popularnih The Row sandala, što je dodatno potaknulo interes za ovaj trend. Blake Lively i Taylor Swift isto su prigrlile ovaj trend.

No, vole ih i mnogi influenceri i kombiniraju ih uz gotovo sve. Od suknji, kratkih hlačica i haljina do elegantnih kombinacija, gumene sandale kao da idu uz sve ovoga ljeta.

Izdvojili smo nekoliko modela

Kako kombinirati gumene sandale? Sudeći po modnim kombinacijama slavnih, modnih influencera i "običnih" ljudi na ulicama diljem svijeta, idu uz gotovo sve. Kao što se može vidjeti na fotografijama iznad, pristaju i uz ležerne, ali i uz elegantnije kombinacije.

Gumene sandale Mara The Row, MyTheresa, 990 eura (rasprodane su)

Model The Row sandala toliko je popularan da je trenutno gotovo nemoguće pronaći ga na zalihama. Međutim, mnoge druge marke nude gumene sandale u svojoj ponudi. Izdvojili smo nekoliko opcija ispod.

Gumene sandale, Ancient Greek, 96 eura
Gumene sandale, Ancient Greek, 96 eura
Gumene balerinke, Mango, cijena na sniženju je 29.99 eura
Gumene sandale, Ancient Greek, 180 eura
Sandale, Melissa, Zalando, 65 eura
Sandale, Melissa, Zalando, 99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.