Svi su poludjeli za Spezialkama: Veliki povratak adidasovog kultnog modela

Foto: adidas.com/zalando.hr/footshop.hr/snipes.hr/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO niste u toku koje retro tenisice trenutno vladaju, evo kratkog pregleda - sve donedavno sve je počinjalo i završavalo s adidas Sambama. No polako, ali sigurno pristižu konkurenti u borbi za prijestolje. Naime, za petama su im Onitsuka Tiger Mexico 66 tenisice, a sada i jedan model iz adidasovog arhiva. 

Gazelle tenisice već su polako dosegle status Samba, prvenstveno zahvaljujući TikToku, a još jedna retro silueta brenda koja se natječe za prijestolje je adidas Handball Spezial - uske, šarene tenisice koje je adidas prvi put predstavio 70-ih.

Adidas je 1979. predstavio Spezial model, tenisicu s gumenim potplatom namijenjenu rukometnim terenima i rukometašima. Marka im se ponovno posvetila sada u 2023., i male promjene učinile su tenisice ponovno kul - zapravo stavili su ih ponovno na radar. 

Model je već preplavio TikTok

Tenisice su također već preplavile TikTok i hešteg ima 121.2 milijuna pregleda - što je mnogo. No još uvijek nisu dosegle status Samba ili Gazelle modela tako da ih je lakše naći u trgovinama i ne razgrabe se odmah po dolasku. 

@emmaoliviabering I got a pair of pink Adidas Spezial!! #adidas #adidasspezial #adidassamba #shopwithme ♬ masquenada - 💯
@sadiebeatriz the perfect sneaker for summer 🫐🐟🦕🥣🧵 #adidas #adidasspezial #adidasoriginals #sneakers #sneakerhead #sneakersaddict #sambas #adidassamba #adidasgazelle ♬ Little Things x Gypsy Woman - L BEATS MASHUP - Jorja Smith
@ohsorented New babies 💖 #adidas #adidasspezial #adidasspezialpink ♬ original sound - Zara | Travel

Ako tražite tenisicu koja je na putu ka usponu, ali još nije dosegla vrh, možda je vrijeme da si ugrabite par. Izdvojili smo nekoliko modela niže. 

Adidas Spezial, 110.03 eura (829.02 kn) / Ovdje su na popustu po cijeni od 93.5 eura (704.48 kn)
Adidas Spezial, 110.03 eura (829.02 kn)
Adidas Spezial, 110.03 eura (829.02 kn)
Adidas Spezial, 110.03 eura (829.02 kn)
Adidas Spezial, 110 eura (829 kn)
Adidas Spezial, 109.99 eura (828.72 kn)
Adidas Spezial, 110 eura (829 kn)
Adidas Spezial, 110 eura (829 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.