Ovo je trenutačno najtraženiji parfem na TikToku. Odobrio ga poznati vizažist

Foto/Screenshot: TikTok/loewe.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LOEWE Paula's Ibiza Cosmic parfem je trenutačno velika stvar na TikToku. Svi ga žele jer je poznati vizažist rekao da je sjajan.

Sve je započelo prije tri dana kada je TikTok korisnica @lilimadrigal_ objavila video koji je ubrzo postao viralan. U njemu američki vizažist Patrick Ta, poznat po radu s brojnim celebrityjima i osnivač Patrick Ta Beauty, oduševljeno hvali njezin miris i pita koji parfem koristi.

@lilimadrigal_ Everytime ive worn this i get compliments and Patrick just solidified my love for it 💅🏻💅🏻💅🏻it’s the @LOEWE ♬ HOUSE OF LUX - DannyLux

Namijenjen je i muškarcima i ženama

U opisu videa, @lilimadrigal_ otkrila je da se radi o Loewe Paula's Ibiza Cosmic parfemu, što je izazvalo lavinu interesa među korisnicima TikToka. Ovaj parfem miješa voćne, drvene i jantarne note, a namijenjen je i muškarcima i ženama.

Miris spaja svježe note zrele kruške i sočnog manga s aromatičnom smolom čempresa. Slatkoća kokosove kreme kombinira se s cedrovinom, sandalovinom i jantarom.

Paula's Ibiza Cosmic parfemska voda 50 ml, 95 eura

Komentari na TikToku jasno pokazuju da je ovaj parfem već oduševio korisnike: "Ne, molim vas, nemojte da svi saznaju za ovaj parfem!", "Odmah kupujem", "Nadala sam se da nitko neće saznati za ovaj parfem. Htjela sam da bude moja tajna", "Uzimam ga", pisali su ispod videa.

@yourhapanextdoor i looove it, smells like 🍯☀️🥥🥭🪵 #perfume #unboxing #loewe #loeweperfumes #parfum #review @LOEWE ♬ original sound - YourHapaNextDoor

Čini se da Paula's Ibiza Cosmic ima sve predispozicije da postane miris sezone. Ako tražite novi signature miris ili samo želite biti u trendu, ovaj parfem bi svakako trebao biti na vašem popisu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.