"Iskoristit će za SKIMS setove": TikTok se ruga kako je Kim zamotala poklone

Foto/Screenshot: Shutterstock/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je preplavljen šalama na račun načina na koji je Kim Kardashian umotala svoje poklone. Kim je na svom TikTok profilu nedavno podijelila video u kojem ne samo da je pokazala svoju ukrašenu kuću za Božić, već je također otkrila neobičan način na koji je ove godine umotala svoje poklone.

Za umatanje poklona upotrijebila je pamučnu tkaninu iz svoje linije SKIMS te je istaknula da planira ponovno iskoristiti tkaninu za proizvode namijenjene svojoj obitelji. U videu je izrazila kako smatra da je ovo ne samo zabavan način, već i koristan jer će materijal ponovno upotrijebiti.

@kardashfanss Such a fun idea #kimkardashian #christmas2023 #kardashians #skims ♬ original sound - Kardash Fanss

Na TikToku su se odmah nizali komentari: "Zašto izgleda kao vezana posteljina?", "Ona će ih razmotati i poslati natrag u tvornicu da napravi SKIMS set", "Zamislite da je majica koju ste kupili zapravo prvo bila omot za poklon", "Dok kupci traže obnovu zaliha, ona koristi tkaninu za omatanje darova. Volim je", "Iskoristit će je i onda napraviti odjeću koju će ljudi kupovati", "Ne nije valjda zamotala svoje poklone u majice", "Ovo je čista reklama za SKIMS", neki su od komentara.

>>> Ako niste vješti u zamatanju poklona, možda samo ne znate ovaj trik

No postoje i pozitivni komentari koji hvale ovu ideju, poput: "Ovo je zaista genijalno", "Zapravo mi se sviđa", "Wow, oduševljena sam ovime".

Inače, u videu je Kim otkrila da koristi pamučni Jersey materijal za umatanje poklona, isti materijal koji se koristi za neke od njenih bestselera, poput SKIMS setova, uskih majica kratkih i dugih rukava te kratkih hlača.

Majica kratkih rukava SKIMS, cijena je 58 € (437 kn)
Kratke hlače, cijena je 26 € (195.9 kn)
Majica dugih rukava, cijena je 64 € (482.21 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.