Tiktokerica otkriva tri različita načina za korištenje ovih polica od pet eura

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je postao mnogo više od platforme za zabavu. Nedavno je jedna kreativna tiktokerica podijelila genijalne ideje za iskorištavanje polica od samo 5 eura na tri jedinstvena načina. Bez obzira na to jeste li u potrazi za praktičnim ili estetski privlačnim rješenjima, ove ideje ne samo da mogu unaprijediti vaš prostor već i uštedjeti novac.

@theflippedpiece These are my FAV thing to buy at IKEA! 🤯 I’m using @Dixie Belle Paint Co glaze to stain these! AD #diyprojects #ikeahack #ikeahacks ♬ original sound - THE FLIPPED PIECE

U videu je koristila IKEA-in BEKVÄM stalak za začine, čija je cijena 4.99 eura. Za prvi primjer ih je postavila u kuhinji, gdje je izložila svoje daske za rezanje i nekoliko začina, čime je stvorila funkcionalni i estetski privlačan kutak.

U drugom primjeru premazala je police i postavila ih u kupaonicu, okrećući jednu policu naopako kako bi dobila ručku na koju je objesila ručnik, što je elegantno rješenje za organizaciju u kupaonici.

U trećem primjeru nabavila je IKEA-inu HULTARP šipku (cijena 6.99 eura) i kukice od 1.99 eura. Zalijepila je police jednu do druge, a ispod je zalijepila šipku. Kada ih je postavila na zid, dobila je police u kojima može držati kozmetiku i objesiti korištene ručnike na kukice, stvarajući praktičan i organiziran prostor u kupaonici.

Mnogi su se oduševili njezinim idejama

Mnogi su se oduševili njezinim idejama te su u komentarima pisali da ih planiraju i sami isprobati: "Broj 3 je favorit! Savršeno za organizaciju u kuhinji - pregače i rukavice za pećnicu nadohvat ruke!", "Treći način je genijalan!", "Nevjerojatno! Definitivno planiram isprobati posljednji način, ali svi su jednako sjajni!"

Pročitajte više