"Najbolje ulje na planetu": Ovo ulje čini čuda za oštećenu kosu

Screenshot/Foto: TikTok/lijepa.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OŠTEĆENA kosa može biti prava noćna mora za mnoge od nas. No tiktokerica @sophiemunk_ nedavno je podijelila svoje iskustvo transformacije oštećene kose otkrivajući tajnu koja ju je spasila - revolucionarno ulje za kosu L'Oreal Elseve Extraordinary Oil.

U videu je naglasila kako je ovo ulje spasilo njezinu kosu koja je tri godine bila podvrgnuta procesu izbjeljivanja. Nakon šest mjeseci korištenja ovog ulja njena kosa postala je mekša, sjajnija i puno zdravija.

@sophiemunk_ #stitch with @sophie <3 ♬ original sound

Njezina transformacija inspirirala je mnoge, a sve više ljudi okreće se ovom proizvodu u potrazi za rješenjem za svoje probleme s kosom. "To mi je ulje uvijek bilo spas", "Da! Obožavam to ulje", "Da, najbolje ulje na planetu", "Miriše tako dobro, također mi je spasio kosu!", "Moj apsolutni favorit, koristim ga godinama", komentirale su druge djevojke koje su također zadovoljne ovim uljem.

Elseve ulje za kosu, cijena je 8.69 eura

Ostavlja kosu mekanom, sjajnom i glatkom

Ovaj proizvod za njegu kose sadrži dragocjena prirodna ulja poput kokosovog ulja, koja dubinski hrane, hidratiziraju i obnavljaju kosu. Ne samo da daje intenzivnu njegu već ostavlja kosu mekanom, sjajnom i glatkom.

Ono što ovaj proizvod čini posebnim jest njegova lagana formula koja ne otežava kosu čineći je idealnom za sve tipove kose, uključujući i onu tanku. 

Jednostavan je za upotrebu, samo nekoliko kapi ovog ulja nanesite na vlažnu ili suhu kosu fokusirajući se na vrhove kose i problematična područja. 

Pročitajte više