Tiktokerica tvrdi da joj je zbog ovog šampona kosa raste kao luda

Screenshot/Foto: TikTok/lookfantastic.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VIDEO u kojem se tiktokerica "žali" da joj od jednog šampona kosa prebrzo raste prikupio je 5.8 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. Tiktokerica Hannah video započinje upitom: "Jeste li ikada poznavali nekoga tko je prestao koristiti šampon jer je predobar? E, pa sada znate".

Dok je to rekla pokazala je i na koji šampon misli - Kerastase Bain Extentioniste. Nakon uvoda naglasila je da se ne radi o sponzoriranom videu. "Ovo nije sponzorirano. Vjerujte mi. Koristim ovaj šampon godinu dana. Volim ga, upravo sam kupila novu bočicu", kaže ona. Dodala je da zna da je skup, ali da joj jedna bočica traje osam tjedana, a kosu pere svaki drugi dan. 

"Previše raste"

Nakon toga objasnila je da joj je kosa bila do struka te da se početkom godine odlučila na promjenu i ošišala kosu negdje do ključne kosti. Kaže da je požalila što se ošišala. No uz pomoć šampona kosa joj je narasla do ispod grudi u roku od pet mjeseci. Na kraju videa dolazi do "problema". Kaže da nije problem što joj kosa brzo raste, već silna mlada kosa koja strši na sve strane. "Previše raste", kaže na kraju. 

@hanfortherecord Honestly if you’re looking for a shampoo that actually delivere Bain Extensioniste is the one. ALSO my nails grow so much faster, and i couldn’t understand why. BECAUSE I AM SCRUBBING MY SCALP. Honestly never known results like this. As i said, not sponsored but Kerastase if you see this, hit your girl up 👀 #kerastase ♬ original sound - 🌙𝔥𝔞𝔫𝔫𝔞𝔥🍂

Naknadno je u komentarima napisala da joj je kosa narasla za 16.5 centimetara u roku od pet mjeseci kao posljedica korištenja ovog šampona. Izdvojili smo ga niže. 

"Koristim ga i mogu ovo potvrditi"

Ispod videa, u komentarima, mnogi su pohvalili marku Kerastase i njihove proizvode, a neki su istaknuli da će isprobati ovaj šampon. Drugi su naveli da već koriste ovaj šampon i pohvalili ga, a našlo se u komentarima i onih koji tvrde da je po njima ovo uobičajen rast kose u periodu od pet do šest mjeseci.

"Ja sam frizer i koristim Kerastase. Doista nevjerojatna marka, vrijedi cijene", "Ovo je najbrže što je itko ikada na mene utjecao", "Odmah sam ga kupila", "Skup je, ali vrijedi", "Sve od Kerastasea je odlično", "Volim Kerastase", "Prodano", "Koristim ovaj šampon tri godine neprekidno i kosa mi raste kao luda i super je zdrava čak i nakon izbjeljivanja", "Koristim ga i mogu ovo potvrditi", "Meni ovako brzo raste i s običnim šamponom", "To izgleda kao normalan rast kose za šest mjeseci", neki su od komentara. 

Kérastase Resistance Bain Extentioniste, 250 ml, 28.45 eura (214.36 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.