Timothée Chalamet oduševio u reklami za Chanel: "Ne mogu prestati gledati"

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MLADI glumac za kojim mnoge žene uzdišu, Timothée Chalamet, zvijezda je nove reklamne kampanje brenda Chanel koju je režirao legendarni filmski redatelj Martin Scorsese. Glumac, poznat po ulogama u filmovima Dune i Wonka, postao je zaštitno lice mirisa Bleu još prošlog svibnja, a fotografije iz kampanje prvi su put objavljene u listopadu. Sada je, pak, stigao spot. 

Ovaj crno-bijeli reklamni spot prati glumca tijekom niza promotivnih aktivnosti, poput gostovanja na kasnonoćnim televizijskim emisijama. U jednom trenutku, dok promatra svoj billboard s prozora luksuznog stana, izgleda kao da je izgubljen u mislima. Kroz cijeli oglas njegovu pažnju konstantno privlače plavi bljeskovi.

Scena se u jednom trenutku prebacuje na intervju u kojem mu TV voditelj postavlja pitanje: "Kad uđeš u ulogu, uništavaš li ono što jesi?" Na to Chalamet, dok hvata plavo svjetlo na stanici metroa, odgovara: "Ne, uranjaš u sebe i otkrivaš svoju bit. Tek tada si slobodan biti ono što stvarno jesi."

Reklama završava sa scenom u kojoj Chalamet samopouzdano šeće kroz Soho, ovoga puta u boji, i izgovara: "Bleu de Chanel".

"Timmy je savršen za Bleu de Chanel"

"Ovo je tako dobro", "Ovaj oglas bolji je od većine filmova u današnje vrijeme", "Oh moj Bože - 'Bleu de Chanel' izgovoreno njegovim francuskim naglaskom je jednostavno božanstveno... Prodano", "Ne mogu prestati gledati", "Timothee je tako zgodan", "Timmy je savršen za Bleu de Chanel, novi it dečko, američko-francuski, najljepši i najzgodniji momak na svijetu!", neki su od komentara ispod videa. 

Bleu de Chanel, 100 ml, 145 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.