Tip otkrio zanimljiv detalj na PS5 kontroleru. Mnogi pišu: Nisam to znao

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U FACEBOOK grupi Dull Men's Club korisnik Aukney Brown otkrio je zanimljiv detalj na PlayStation kontroleru i konzoli, a mnogi su ostali iznenađeni ovim otkrićem. "Moj partner smatra ovo prilično dosadnim, ali ja mislim da je nevjerojatno. 

Stražnja strana PS5 kontrolera ima maleni otisak četiri PlayStation simbola - to su X, krug, kvadrat i trokut", napisao je Aukney. Dodao je da se isti otisak, iako mnogo definiraniji, nalazi uzduž ruba unutarnje strane konzole PS5. 

Objava je prikupila mnoge komentare, prenosimo neke. "Vau, to je zapravo super kul detalj", "Jako kul", "Nisam ti vjerovao i išao sam provjeriti. Bojim se da ovo nije dosadno, zadivljen sam!", "Nisam to znao", "Oduševljen sam ovime", "Vrlo kul detalj koji nikad prije nisam primijetio!", "Ovo sam već primijetio. Jako kul."

Pročitajte više