Tissot je udružio snage s NBA zvijezdom Damianom Lillardom za posebno izdanje sata

Foto: tissotwatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TISSOT je surađivao s Damianom Lillardom kako bi zajedno kreirali posebno izdanje sata PRX. Ovaj osmerostruki NBA All-Star igrač, poznat i pod umjetničkim imenom Dame DOLLA, udružio se sa švicarskim brendom satova kako bi svoj osobni stil unio u prepoznatljivi model sata.

Crni brojčanik s utisnutim brojem 0

U zlatnom PVD kućištu veličine 40 mm, sat ima kombinaciju poliranog i matiranog završetka od kućišta do odgovarajuće čelične narukvice. Tematski "0" motiv zamjenjuje tradicionalni waffle brojčanik. Crna boja brojčanika naglašava zlatne detalje, poput Tissotovog logotipa, svjetlećih kazaljki, datuma na 3 sata i Lillardovog monograma na sekundnoj kazaljci.

Ako pažljivo pogledate, možete primijetiti suptilne gravure "DAME" i "TIME" na unutrašnjem obrubu sata. U donjem lijevom kutu prikazuje se "YKWTII," što je akronim za "Znaš koliko je sati", dok je donji desni kut označen s "DDKK" za članove Lillardove obitelji.

Ovo posebno izdanje sata bit će objavljeno sljedeći tjedan putem Tissota.

Pročitajte više