Bershka ima najljepši top za toplije dane

Foto: bershka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BERSHKA je poznata po svojoj širokoj paleti modnih stilova i pristupačnim cijenama, što je čini omiljenim odredištem za mnoge ljubitelje mode. U njihovoj najnovijoj kolekciji ističe se romantični crveni top, koji će postati neizostavan komad ovog proljeća.

@clarissejunqueira #bershka #bershkahaul #bershkatop #fyp #foryou #foryoupage ♬ did somebody say slay - 💚💜Stone_Milker💛🖤

Može se kombinirati s raznim komadima

Crveni top s ružama izuzetno je svestran komad odjeće koji se može nositi na mnoge načine i kombinirati s raznim komadima garderobe. Ako tražite casual izgled, kombinirajte crveni top s trapericama. Možete odabrati uske traperice, boyfriend traperice ili trapezice, ovisno o svom stilu.

Za elegantniji izgled crveni top možete upariti s crnim ili bijelim hlačama. To mogu biti klasične hlače ravnog kroja ili elegantne hlače s visokim strukom za dodatnu dozu elegancije. Ako preferirate ženstveniji izgled, crveni top možete kombinirati sa suknjom. Midi suknje ili suknje A-kroja odličan su izbor. Ova kombinacija je savršena za večernje izlaske ili posebne prigode. 

Top je dostupan u XS, S, M i L veličinama, a cijena mu je 17.99 eura. Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više