U Hrvatsku je stigla hit maska za usne s TikToka. Evo gdje je kupiti

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU ljepote, gdje svaki dan izlazi mnoštvo novih proizvoda, teško se istaknuti. Međutim, Laneige Lip Sleeping Mask uspjela je ne samo privući pažnju, već i zadržati status must-have proizvoda među ljubiteljima ljepote, uključujući i poznate osobe. Brooke Shields, Gracie Abrams, Alexis Ren, Sydney Sweeny i Lexi Underwood samo su neki od slavnih koji su pohvalili ovu masku za usne.

Ova maska, prema marki, pruža intenzivnu hidrataciju i njegu usana preko noći, zahvaljujući jedinstvenom berry kompleksu, uz dodatak kokosovog ulja, shea maslaca i maslaca od murmuru sjemenki. Ovo sve zajedno djeluje da bi usne bile glatke, mekane i zaštićene od vanjskih utjecaja. 

Osim poznatih lica, brojni korisnici na društvenim mrežama, uključujući TikTok, ne štede riječi hvale kada je riječ o Laneige Lip Sleeping maski. Proizvod se često opisuje kao "nevjerojatan", "čudo" i "sveti gral" koji usne čini mekanima, hidratiziranim i spremnim za aplikaciju šminke. 

@lailapaul7 The iconic lip mask from @laneige_us ♬ Da Girls - Ciara
@yasminsartistry Replying to @S ♬ Sia - Xeptemper
@alishamarie when I tell you, this is going to be a GAME CHANGER to the beauty community 👄 i’ve been wanting to put my holy grail beauty product, the laneige lip sleeping mask, into clear tubes to bring around with me!! @laneige_us pls come out with a tube version 🫶🏻 #laneige #beautytips #beautyhack #lipmask #hacks ♬ original sound - alishamarie
@georgina_brights Laneige lii mask is on sale for £13 #laneigelipmask #laneigelipmaskreview #laneige #laneigeskincare #bestlaneigelipmask #fyp #viral #viralvideo ♬ original sound - Georgina A

Više od balzama

Ukratko, ona je navodno više od običnog balzama za usne - sveobuhvatan tretman koji obnavlja i štiti. Ako tražite rješenje za suhe i ispucale usne, ili jednostavno želite dodati malo luksuza u svoju večernju rutinu njege, ova maska za usne može biti dobar izbor.

Maska je dostupna u pet zabavnih, mirisnih okusa - originalni Berry, Vanilla, Sweet Candy, Gummy Bear, Cherry Blossom i Mango, a osim u online drogerijama, može se pronaći i kod nas (no samo neki okusi).

Naime, Bipa je dobila ovu masku za usne još prošle godine, a potom je nestala s polica. Sada se vratila, kao što je i sama drogerija potvrdila putem TikToka i Facebooka. U Bipi ova maska košta 21.90 eura. 

Ako vam Bipa nije blizu, a želite isprobati ovu masku, može se i naručiti online putem pojedinih internetskih trgovina koje drže marku. Tako se može pronaći na Lookfantasticu (24.45 eura), Cult Beautyju (23.73 eura), Space NK-u (od 24 eura) itd. 

Južnokorejski brend

Laneige je južnokorejski kozmetički brend koji je pokrenula tvrtka Amore Pacific 1994. godine. Ime mu dolazi od francuske riječi la neige, što u prijevodu znači snijeg. Temeljeći se na filozofiji i tehnologiji Advanced Water Science, marka razvija formule koje ciljaju na različite potrebe kože, od hidratacije do poboljšanja teksture i sjaja kože.

Najprodavaniji proizvodi marke uključuju Laneige Lip Sleeping masku, Laneige Water Sleeping masku, Laneige Water Bank Blue hijaluronsku kremu, Laneige kremasti tonik i hidratantnu kremu za kožu i Laneige Lip Glowy balzam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.