U Hrvatsku su konačno stigle Lidlove tenisice, društvene mreže pune su reakcija

Foto: lidl.cz/lidl.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIŽE još jedan Lidl novitet koji će razveseliti one koji su u potrazi za povoljnim sportskim tenisicama. U ponedjeljak, 19.9., u prodaji će se naći #LidlbyLidl muške tenisice koje koštaju 129 kuna, a bit će dostupne u veličinama od 41 do 46. 

Osim tenisica u prodaji će se naći i sportske čarape za nju i njega u veličinama od 35 do 46 po cijeni od 15.99 kuna za par. 

Više o ovom novitetu možete vidjeti u najnovijem Lidl katalogu ovdje

Pojedini prijašnji modeli Lidl tenisica na oglasnicima su kasnije u preprodaji dosezali visoku cijenu, a ljudi su znali stajati u redovima da bi ih kupili. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama - čini se da svi imaju snažna mišljenja o Lidlovim tenisicama i čarapama. Neki ih vole, neki ih vole hejtati, a što vi mislite recite nam u anketi ispod :)