U Kranjskoj Gori nalazi se resort koji izgleda kao da je izašao iz božićnog filma

Foto: booking.com/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUČER su i u Zagrebu pale prve pahulje snijega, dok su pojedini dijelovi Hrvatske prekriveni snijegom već nekoliko tjedana, a upravo nas je ta prava blagdanska atmosfera nagnala da razmišljamo o zimskom odmoru.

Osim predivnih kuća u Hrvatskoj idealnih za odmor, poput onih u Gorskom kotaru, u Mrkoplju i Otočcu, o kojima smo već pisali, za oko nam je zapeo i jedan resort u susjednoj Sloveniji. 

Resort u Kranjskoj Gori posebno nam se svidio jer neodoljivo podsjeća na popularna sela Djeda Božićnjaka, kakve znamo viđati u filmovima i serijama, ili pak na ona u Finskoj.

Romantična kupola

Kranjska Gora mnogima je omiljena destinacija za odlazak na zimski odmor i skijanje, a nalazi se svega na dva i pol sata vožnje od Zagreba. Upravo se tu smjestio resort Jasna Chalet koji se nalazi tik uz istoimeno prekrasno jezero.

U sklopu resorta posluje restoran Alpine Bubbles, koji gostima nudi mogućnost rezervacije stola unutar staklenih kupola. Jedna kupola može primiti maksimalno deset osoba, a boravak je ograničen na sat i pol.

Kupola se može rezervirati i za posebne prilike, poput proslava rođendana, obljetnica ili pak za one koji žele svojoj boljoj polovici postaviti sudbonosno pitanje upravo na tom romantičnom mjestu. Također, staklene kupole se mogu rezervirati i za Badnjak i proslavu Nove godine.

Skijanje, pješačenje

Što se tiče noćenja, gostima su na raspolaganju apartmani, koji također imaju prekrasan pogled na jezero i planine. Cijena noćenja u apartmanu koji može primiti do četiri osobe je 1665.12 kn (221 €).

Osim navedenog, gostima resorta je na raspolaganju najam bicikala, a u okolici mogu uživati u pješačenju i skijanju. Na Bookingu je resort ocijenjen s 9.2, a većina recenzija je pozitivna. 

"Odlična lokacija, mogućnost šetnje uz jezero, izvrstan kafić. Skijalište nije predaleko. Uživanje za sve generacije. Izuzetno lijepo", "Predivan objekt, predivan apartman. Namješten sa stilom i besprijekorno čist. Pogled s balkona savršen. Lokacija također, jezero i planine oduzimaju dah. Oduševljena cijela obitelj", glase neki od komentara.

Resort možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više