U ovom resortu u Indoneziji konji redovito dođu na plažu i može se plivati s njima

Foto: Shutterstock/booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKROLAJUĆI TikTokom iskočio nam je video s jednim od najčarobnijih prizora koji smo vidjeli - konji koji trče pješčanom plažom na prekrasan sunčani dan. Automatski smo se poželjeli teleportirati tamo pa smo se bacili u istraživanje gdje se točno taj hotel nalazi i koliko sati je potrebno da se do njega dođe.

Radi se o NIHI Sumba resortu na otoku Sumbi u Indoneziji, tako da nije na par sati od Hrvatske, što smo i pretpostavljali. No mjesto izgleda apsolutno magično te je osvojilo i TikTok zajednicu. S konjima se može plivati, a dostupno je i organizirano jahanje. 

"Konji su duša Sumbe. Nihijev izniman konjički objekt, Sandalwood Stables, nudi savršen odmor za ljubitelje konja. Naš je tim odabrao iznimne lokalne sportske konje koji su spremni odvesti goste u zalazak sunca i dalje", opisali su resort na službenoj stranici. A kako to izgleda kada konji dođu na plažu, pogledajte u videu. 

@epic.stays This #hotel has horses wandering on its beach 🐎📍Nihi Sumba in #Indonesia 🎥 @Tamfrancesconi #indonesiatravel #luxuryhotel #hotelguide #uniquehotel ♬ Lights Are On (Instrumental) - Edith Whiskers

"Naše vjenčanje je bilo tamo, to je najbolji resort", "Indonezija je na mojoj listi i jedva čekam ostvariti taj san jer oduzima dah", "Pretpostavljam da ovako izgleda raj", "Wow", "Ovo me iz nekog razloga čini tako emotivnim, tako je lijepo", neki su od komentara. Neki su se pak i našalili s ovom scenom: "Ležanje na plaži je na vlastitu odgovornost".

Mnogi su oduševljeni ovim resortom

Ovaj resort ima vanjski bazen, fitness centar, vrt i zajednički salon, a osim toga ima terasu, bar i privatnu plažu. NIHI Sumba također ima i dječje igralište, kao i opcije za biljar i stolni tenis, a okolica je popularna za ronjenje s disalicom i vožnju biciklom.

Resort je na Booking stranici dobio ocjenu od 9.8 i mnoštvo pozitivnih komentara, a mnogi su se u recenzijama dotaknuli i konja. "Ovo je odlično mjesto za opuštanje. Ono što nas je najviše iznenadilo je ukusna hrana! Teritorij odmarališta je vrlo lijep i njegovan, konji su prekrasni", glasi jedna od recenzija. 

"Naše iskustvo je bilo sjajno u NIHI Sumbi, to je definitivno drugačija vrsta boravka, osoblje je bilo nevjerojatno i vrlo ljubazno, hrana je bila izvrsna. Plivanje s konjima, safari toplice, lokalno iskustvo jednostavno su jedinstveni i predivni", glasi drugi osvrt.

Cijena smještaja je visoka, kreće od 2000 eura (15.069 kn) po noćenju, a minimum je pet noćenja. Resort možete vidjeti ovdje, kao i još fotki s konjima koje su recenzenti ostavili na stranici.