U PlayStation Store stiglo je još mnogo novih igara. Hit naslovi sniženi su do 75%

Foto: store.playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIJEKOM siječanjske rasprodaje u PlayStation Store stiglo je još mnogo novih igara, pružajući igračima širok izbor naslova za istraživanje i uživanje. Ova raznolika ponuda obuhvaća različite žanrove, od akcijskih avantura do sportskih simulacija, nudeći nešto za svačiji ukus. 

Rasprodaja omogućuje igračima da iskoriste različite popuste i posebne ponude, čineći ovo razdoblje idealnim za nadogradnju svoje kolekcije ili isprobavanje novih igara koje su možda propustili ranije. Izdvojili smo nekoliko odličnih naslova koje biste trebali razmotriti za kupnju tijekom ovog sniženja.

>>> PlayStation ima brutalne popuste. Cijene su pale i do 75%

Marvelov Spider-Man: Miles Morales PS4 i PS5

U najnovijoj pustolovini u svemiru Marvelovog Spider-Mana, tinejdžer Miles Morales prilagođava se svom novom domu dok slijedi stope svog mentora Petera Parkera kao novi Spider-Man. Ali kada žestoka borba za moć zaprijeti uništiti njegov novi dom, nadobudni junak shvaća da uz veliku moć mora doći i velika odgovornost. Kako bi spasio cijeli Marvelov New York, Miles mora preuzeti plašt Spider-Mana i posjedovati ga.

Cijena igre na sniženju je 29.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Humanity, PS4 i PS5

Humanity stavlja sudbinu cijelog čovječanstva u vaše ruke. Odnosno, šape. Vi ste Shiba Inu zadužen za zapovijedanje ogromnim, marširajućim gomilama da skaču, okreću se, guraju, lebde, pucaju i penju se na svom putu do spasenja. Vodite mase kroz više od 90 faza ispunjenih preprekama, neprijateljima, zagonetkama i vještinama.

Cijena igre na sniženju je 19.79 eura, a možete je vidjeti ovdje


Bloodborne: Game of the Year Edition, PS4

Suočite se sa svojim strahovima dok ulazite u propadajući grad Yharnam, napušteno mjesto opustošeno užasnom, sveproždirućom bolešću. Možete li preživjeti noć?

Ovo izdanje igre godine sadrži The Old Hunters DLC - dodatak s novom kampanjom koja otkriva mučnu priču lovaca koji su nekada koristili Yharnam kao svoje igralište. Otkrijte raznovrsnu odjeću i nova oružja koja možete dodati svom arsenalu, uključujući Simonovu oštricu luka za potpuno novo iskustvo borbe na daljinu. Igrajte se mračnim čarolijama i transformirajte se u užasnu zvijer.

Cijena igre na sniženju je 17.49 eura, a možete je vidjeti ovdje


Persona 5, PS4

Tijekom dana uživajte u srednjoškolskom životu u velikom gradu i provodite vrijeme kako god želite. Veze koje izgradite s drugima postat će moćan saveznik u ispunjenju vaše sudbine! Nakon škole koristite svoju aplikaciju za pametne telefone Metaverse Navigator kako biste se infiltrirali u palače - nadrealne svjetove stvorene iz srca pokvarenih odraslih. Otkrijte svoj dvostruki život kao fantomski lopov.

Pridružite se novim prijateljima u borbi za reformu društva, vođeni vlastitim osjećajem za pravdu.

Cijena igre na sniženju je 11.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Forspoken, PS4

Forspoken prati putovanje Freye, mlade djevojke iz New Yorka, prebačene u prekrasnu i okrutnu zemlju Athia. U potrazi za putem kući, Frey mora upotrijebiti svoje novootkrivene magične sposobnosti kako bi prešla prostrane krajolike i borila se s monstruoznim stvorenjima.

Cijena igre na sniženju je 31.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Gran Turismo™ 7, PS4 i PS5

Sjednite za upravljač i sudjelujte u utrkama na više od 90 staza pod dinamičnim vremenskim uvjetima. S povratkom legendarnog GT simulacijskog načina, imate priliku kupovati, prilagođavati, utrkivati se i prodavati kroz solo kampanju, dok otključavate nove automobile i izazove.

Cijena igre na sniženju je 49.59 eura, a možete je vidjeti ovdje


Rolerdrom, PS4 i PS5

U ovoj uzbudljivoj pucačini dominirajte sa stilom u kinematografskoj, instinktivnoj borbi gdje vam ubojstva obnavljaju zdravlje, dok izvođenje trikova i grindova osigurava streljivo.

Cijena igre na sniženju je 9.89 eura, a možete je vidjeti ovdje


Tetris® Effect: Connected, PS4

Tetris® Effect: Connected je Tetris kakav nikada prije niste vidjeli, čuli ili osjetili - nevjerojatno zarazna, jedinstvena i zadivljujuće prekrasna reinvencija jedne od najpopularnijih puzzle igara svih vremena.

Cijena igre na sniženju je 19.99 eura, a možete je vidjeti ovdje

Ova akcija traje do 18.1.2024., a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više