U susjednoj Sloveniji možete provesti vrijeme u prirodi u društvu ljupkih alpaka

Screenshot/TikTok: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MEĐU prekrasnim planinskim krajolicima Slovenije krije se jedno neobično iskustvo koje će oduševiti ljubitelje prirode i životinja - šetnja prirodom u pratnji simpatičnih alpaka. Ova jedinstvena aktivnost posjetiteljima pruža priliku da se povežu s prirodom na poseban način dok uživaju u druženju s ovim dragim stvorenjima.

@alpacas.hill

Svoje doživetje lahko rezerviraš na dozivetje.z.alpakami@gmail.com 📍Alpacas hill, Ravne na Koroškem

♬ Another Love - 𝐏𝐌𝐕

Slovenija, poznata po svojim netaknutim prirodnim ljepotama, nudi izvanredne mogućnosti za istraživanje planinskih predjela, šuma i livada. No što čini ovu aktivnost tako posebnom? Odgovor leži u ljupkim alpakama, čija prisutnost dodatno obogaćuje doživljaj prirode.

@alpacas.hill

Svoje doživetje z alpakami lahko rezerviraš na dozivetje.z.alpakami@gmail.com!

♬ original sound - Alpacas hill

Očekuje vas uzbudljiv dan ispunjen otkrićima o životu alpaka, njihovim zanimljivim karakteristikama i navikama. Dok uživate u prekrasnom prizoru, imat ćete priliku kušati punu košaricu domaćih delicija. 

Cijelo iskustvo traje oko dva sata, a u hladnijim mjesecima za vas će pripremiti zakusku u toplom prostoru.

Rezervacija je obavezna. Cijena za odrasle iznosi 20 eura, dok je za djecu od 3 do 15 godina cijena 10 eura. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Preporuka smještaja

Ako planirate posjetiti ovu farmu, donosimo vam nekoliko preporuka za smještaj u blizini.

Natura Fina Resort

Odmaralište Natura Fina nalazi se u Ravnama na Koroškem, a nudi smještaj s pogledom na planine, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište. Uz parkiralište za bicikle, ovaj objekt gostima nudi i vodeni park. 

Pojedine jedinice imaju terasu, klimatizirane su, imaju blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana. Jedinice imaju kuhalo za vodu, dok odabrane sobe imaju potpuno opremljenu kuhinju s tosterom, hladnjakom i posuđem.

Gosti apartmana moći će uživati ​​u aktivnostima u Ravnama na Koroškem, poput planinarenja. U okolici možete uživati ​​u skijanju i vožnji bicikla, a u sklopu objekta također su dostupni usluga najma bicikala, prodajno mjesto za skijaške karte i spremište za skije.

Cijena noćenja u mobilnoj kućici iznosi 153 eura. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Hotel Delalut

Hotel Delalut nalazi se u Ravnama na Koroškem, a nudi smještaj s besplatnim biciklima, besplatnim privatnim parkiralištem, zajedničkim salonom i terasom. Uz restoran, hotel s 3 zvjezdice ima klimatizirane sobe s besplatnim WiFi-jem, a svaka ima vlastitu kupaonicu. Hotel nudi saunu i poslugu u sobu.

U hotelu su sobe opremljene radnim stolom. Sve sobe imaju TV ravnog ekrana, a određene sobe u hotelu Delalut imaju pogled na grad. 

Hotel nudi dječje igralište. Gosti hotela moći će uživati ​​u aktivnostima u Ravnama na Koroškem, poput pješačenja, skijanja i vožnje bicikla.

Cijena noćenja za dvije osobe iznosi 118 eura. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više