U trgovine je stigla bijela čokolada za kuhanje Dorina. 200 grama košta 2.69 eura

Foto: Index/kras.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima, ali i za dobrim akcijama. Danas smo u redovnoj kupnji uočili novitet na policama - Dorininu bijelu čokoladu za kuhanje.

Naišli smo na nju u dvije trgovine, u Intersparu i u Konzumu. Dolazi u pakiranju od 200 grama, a redovna cijena joj je na Konzumovim policama 2.69 eura (20.27 kn). U Intersparu je pak u tijeku akcija na Dorinine čokolade za kuhanje pa se može proći 20% povoljnije. 

Kraš je Dorininu bijelu čokoladu za jelo i kuhanje imao i 2019. godine. Ona je tada bila dio blagdanskog asortimana, a čini nam se da je i sada situacija takva, tako da bi se moglo raditi o ograničenom izdanju. 

Ako želite pratiti novitete ili dobre popuste prehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan:

>> Trgovine su srezale cijene i do 54%. Evo što se isplati staviti u košaricu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.